Handelsbetingelser

Firmaet bag Barfundo.dk
Hjemmesiden Barfundo.dk ejes og drives af selskabet Global Customer Service ApS, i det følgende benævnt GCS.

Betaling
GCS modtager betaling med Dankort, ViaBill, Visa ogMasterCard. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Der opkræves ikke gebyrer for betalinger foretaget hos GCS.

Alle beløb på hjemmesiden er i danske kroner, og er inklusiv moms.

GCS krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Levering
Vi tilbyder levering til hele Danmark.

GCS prøver at efterstræbe, at afsendelsen af ordrer indgået før kl. 16:00 bliver sendt samme dag. Ordrer indgået efter kl. 16:00 bliver først afsendt dagen efter.

GCS sørger for levering med GLS til modtager på den forventede dato(dag-til-dag). Rettidig levering forudsætter dog at GLS overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den forventede leveringsdato. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender GCS naturligvis en ny leverance uden beregning.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af GLS målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. GCS tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering.

Forsendelsesomkostninger udgør:
GLS til PakkeShop

 • 0kg til 1kg – 34,00 kr.
 • 1kg til 5kg – 39,00 kr.
 • 5kg til 10kg – 47,00 kr.
 • 10kg til 15kg – 59,00 kr.
 • 15kg til 20kg – 69,00 kr.
 • 20kg til 25kg – 108,00 kr.
 • 25kg til 30kg – 116,00 kr.

GLS omdeling til privat

 • 0kg til 1kg 53,00 kr.
 • 1kg til 5kg 58,00 kr.
 • 5kg til 10kg 66,00 kr.
 • 10kg til 15kg – 78,00 kr.
 • 15kg til 20kg – 88,00 kr.
 • 20kg til 25kg – 146,00 kr.
 • 25kg til 30kg – 154,00 kr.

Leveringstid: 1-2 hverdage.

Reklamationsret
GCS yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles GCS indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Reklamation og varereturnering
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Global Customer Service c/o Bestsite.dk
Torvet 6b
3600 Frederikssund
kundeservice@barfundo.dk

Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan ske ved at nægte modtagelse eller du kan sende pakken retur, efter at have modtaget den. Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto, hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og GCS har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

Fortrydelsesret
Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen.
Meddelelsen skal gives pr. mail på kundeservice@barfundo.dk, eller ved at benytte standard fortrydelsesformularen. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Manglende original emballage udgør en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i ubeskadiget original emballage.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen. Du mister altså din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, dog ikke leveringsomkostninger, senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Global Customer Service c/o Bestsite.dk
Torvet 6b
3600 Frederikssund

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr., e-mailadresse og betalingsoplysninger.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Global Customer Service ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige på Barfundo.dk er Direktør Morten Iversen.
Som registreret hos Global Customer Service, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: kundeservice@barfundo.dk.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice@barfundo.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret 10.04.2017

 

Standardfortrydelsesformular
Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende.

Til:
Barfundo.dk
Torvet 6b
3600 Frederikssund
E-mail: kundeservice@barfundo.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:____________________________________________________________________
Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: ______________________________ Forbrugerens navn: _____________________________________________________________________
Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________
Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: ________________