XL SUCKER AUTOMATISK PENISPUMPE

Med XL Sucker Automatisk Penispumpe bliver det ikke nemmere at få en længerevarende og mere fyldig erektion. Alt der skal gøres er, at trykke på en knap og så vil penispumpen gøre resten af arbejdet for dig.

Pumpen skaber et vakuum omkring penis, hvilket vil “tvinge” penis til at vokse sig større. På et øjeblik kan man overraske sin partner med en større størrelse – og selvtillid. Det er nemt, frækt og utrolig effektivt!

XL Sucker er en pumpe af yderst høj kvalitet og er desuden CE-godkendt. Fremstillet i hudvenligt TPE og ABS plastik, der er fri for phthalater.
Penispumpen er batteridrevet og benytter 4 x AAA-batterier, der ikke medfølger. Længden på pumpen er 20 cm, mens diameteren er 6,5 cm. Den passer til de fleste penis størrelser.

En penispumpe giver ikke en permanent forstørrelse af penis, men er et sundere og mere sikkert alternativ til operationer, der har mange risici.

277 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 8717903270929 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

At få en længerevarende erektion behøver ikke være besværligt. Med XL Sucker Automatisk Penispumpe bliver det ikke nemmere at overraske sig selv, og/eller sin partner, med en ny størrelse – og en fornyet selvtillid.

En penispumpe har mange fordele. Den kan hjælpe mænd, der lider af rejsningsproblemer eller mænd, der kigger nedad med skuffelse. Ved at se fremskridtet med brug af en penispumpe kan mænd få en ny selvtillid og energi, der vil være enormt tiltrækkende. Samtidig kan den, på grund af vakuumet, også pirre brugeren, så den kan fungere som et sexlegetøj til onani, eller et frækt forspil sammen med partneren.
Det samme gør sig gældende med denne penispumpe.

Med XL Sucker slipper du dog for alt det “hårde” arbejde. Det er nemlig en kvalitets penispumpe, der automatisk danner et vakuum.
Det er nemt at bruge pumpen, for alt man skal gøre er, at trykke på én knap, der sidder på håndtaget, og så vil pumpen begynde at suge luft ud af den gennemsigtige cylinder.
Det er vakuumet du skal takke for din større penis – for når der skabes vakuum omkring penis, vil der blive trukket blod ud i den, hvilket vil skabe en en fyldigere penis og en hårdere erektion.

For at få den bedste oplevelse med pumpen anbefaler vi, at man altid påfører lidt vandbaseret glidecreme i bunden af pumpen, hvorefter penis skubbes ind i cylinderen. Lad testiklerne blive udenfor cylinderen. Når dette er gjort trykkes der på pumpeknappen, hvorefter man kan nyde synet af en penis der vokser. Det er en utrolig fræk oplevelse!
Når man vil stoppe trykker man på knappen igen.

Når man bruger en penispumpe anbefaler vi, at man altid starter ud med små skridt ad gangen. Det må ikke blive smertefuldt og man skal derfor stoppe med at pumpe inden man når til det punkt. Det skal altid være ophidsende og underholdende at bruge pumpen!

XL Sucker er fremstillet i materialer, der er fri for farlige phthalater. Det er nemlig materialerne TPE og ABS plast, der er hudvenlige og sikker for kroppen at bruge. Men selvom at sikkerheden er i top, er kvaliteten ikke blevet nedprioriteret. Når man først bruger pumpen vil den nemlig føles fantastisk og meget forførende. Det er en fornemmelse, der skal opleves!

En penispumpe er ikke en permanent løsning, men bruger man den ofte, f.eks. før sex, kan det give en god effekt. Mange oplever også en øget følsomhed i penis efter brug af penispumpen, hvilket betyder at onani og samleje vil føles mere intens.

Slip for operationer, piller og andre midler, der kan have negative virkninger, der er permanente. Med XL Sucker sørges der altid for, at din penis “stråler” når du har brug for det, hvilket er det vigtigste!

Yderligere information

Vægt 540 g
Størrelse 335 x 240 x 100 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.