X-FACTOR 12″ PENISPUMPE

Med X-Factor 12” Penispumpe kan du på et øjeblik få en længerevarende erektion – og derfor mere sjov, både alene eller sammen med en partner.
Penispumpen er 30,5 cm i længden. Udstyret med en vakuum pumpe, der skaber et vakuum der forstørre din penis. Pumpen opmuntrer desuden en sund blodtilstrømning og holder din penis i form – så den altid er kampklar til den vilde sengegymnastik.
Med i købet fås 3 sleeves i forskellige farver. Hvert sleeve har en forskellig størrelse. Dette gør det meget nemmere at finde det sleeve, der passer helt perfekt.
Pumpen er lavet af ABS plast, der er fri for fthalater og derfor sikker for din krop.
Med i sættet får man et plastik skaft med måleenheder, så du kan følge med i fremskridtet. Man får desuden også en pumpe med udløser, der hurtigt befrier trykket i pumpen.

297 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 4890888113604 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Hvis du ønsker at finde et produkt, der kan give dig endnu mere tid til at forkæle dig selv, eller din partner, så er du kommet til det rette produkt.

En penispumpe er god at bruge af mange årsager. Det kan hjælpe dem, som lider af rejsningsproblemer og forstørrer samtidig penis, så man kan få sig en fornyet selvtillid. Denne X-Factor penispumpe opfordrer desuden også til en sundere blodtilstrømning og holder din penis i en fantastisk form.

X-Factor 12” Penispumpe er simpel i design – og nem at bruge i praksis. Alt du skal gøre for at komme igang er, finde det sleeve, der sidder bedst på dig. Det skal sidde tæt, men må ikke sidde så tæt, at det er smertefuldt. Når dette er gjort fører man sin penis op i cylinderen.
Nu pumper man, et pump ad gangen. Ved hver pump kan man se hvordan penis forstørres. Vi anbefaler at man starter stille og roligt ud ved at føle sig frem. Det må aldrig blive smertefuldt at bruge penispumpen.
Da penispumpen er gennemsigtig kan du se alle dele af din penis uden problemer – synet af forstørrelsen samt følelsen af trykket vil uden tvivl være meget pirrende!

For den mest optimale oplevelse anbefaler vi desuden, at man smører lidt glidecreme på roden af penis. Det vil gøre oplevelsen meget mere behagelig og kan være med til at øge følsomheden i penis yderligere! Det er en mulighed som man ikke ønsker at misse!

En penispumpe er ikke en permanent løsning til dem, der ønsker en længere penis. Til gengæld sørger den for at forstørre penis når der er brug for det – nemlig ved sex. I stedet for farlige operationer, der kan have negative virkninger og store ricisi, kan penispumper være et sundere alternativ – og de virker hver gang.
Trykket fra pumpen kan være utroligt pirrende og derfor er der mange mænd der også bruger dem som sexlegetøj. Ikke nok med, at det er sundere – så er det også sjovere at få en større og bedre erektion med en penispumpe!

Denne penispumpe er desuden fremstillet af ABS-plast, der er fri for fthalater og er kropssikker. Derfor kan du mere end nogensinde bekymringsfrit nyde effekten af en penispumpe!

Spring ud i det – X-Factor 12” Penispumpe vil altid sørge for, at aftenen ender som forventet (og mere til)!

Yderligere information

Vægt 655 g
Størrelse 405 x 230 x 85 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.