WOMANIZER ROSE GAVEÆSKE

Womanizer Rose Gaveæske er til dig, der har forkælet kvinden i dit liv med en lækker Womanizer, men ønsker at overraske hende med manér.

Takket være denne gaveæske er det slut med at fumle med gavepapir og drilske gavebånd, der alligevel aldrig vil krølle eller sidde fast på pakken. Alt hvad du har brug for er en æske, i et design der altid virker.

Røde roser og titlen “for you” vil uden tvivl lede tankerne hen på romantik og forkælelse, ja måske endda Valentines Day eller jeres helt egen specielle årsdag/bryllupsdag mm. Det er et tradionelt look, der virker hver gang. Prøv selv, og se smilet brede sig på hendes dejlige læber!

Gaveæsken passer til en Womanizer Pro W500.

19 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 4024144919208 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Er du også træt af, at skulle fumle med irriterende gavepapir, der bare ikke vil føje tapets ordrer om at ligge sig ned, eller gavebåndet, der aldrig vil krølle, eller helt knækker, når du vil prøve at gøre lidt ekstra ud af gaven?

Takket være Womanizer Rose Gaveæsker er disse dage talte og det eneste du skal gøre er, at proppe den smukke Womanizer i den endnu smukkere æske – og så vil den være klar til din eneste ene, der uden tvivl vil elske din overraskelse.

Æsken er i et dejligt, traditionelt design, som vil få de fleste kvinder til at dåne. Den er nemlig udsmykket med en masse røde, romantiske roser, der er hoved fokusset i designet. Roserne er til for at skabe associationer om romantik, nærvær og specielle lejligheder som f.eks. Valentines Day, jeres bryllupsdag eller årsdag. På denne måde bliver gaven også meget mere personlig end hvis den var i sin originale æske.

Benytter man æsken uden for disse lejligheder vil overraskelsen kun blive større, og det samme kan siges om glæden. For som man siger “det er tanken der tæller” og bare det, at du har tænkt på hende og sågar købt en smuk æske, som hun efterfølgende enten kan gemme som et minde, eller bruge til at opbevare sin Womanizer, vil gøre hende utroligt glad – og ja, måske endda også en smule rørt.

Det er praktisk, det er romantisk og det er enormt sødt. Det er en lille detalje, der vil skabe den helt rigtige stemning når du giver hende gaven – så hvorfor ikke forkæle hende fuldt ud, når man nu er igang?

Yderligere information

Vægt 10 g

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.