Tilbud

WOMANIZER PRO W500 KLITORIS STIMULATOR GOLD – PRISVINDER

Der er ingen tvivl om, at den prisvindende Womanizer Pro W500 Gold er en enestående klitorisstimulator. Den berører nemlig ikke klitoris fysisk, men fungerer ved, at din klitoris, meget blidt, bliver suget ind i det utroligt bløde og behagelige mundstykke, hvorefter den bliver stimuleret af pulserende trykbølger, der vil føles helt fantastisk.
Takket være stimulatorens 8 indstillinger kan alle nyde dette luksuriøse produkt, også dem der måtte have en sensitiv klitoris. Det gør det også muligt for kvinden at skræddersy sin egen indstilling, der resulterer i sindsoprivende orgasmer – hver eneste gang!

W5oo Pro Gold er lavet af medicinsk silikone, plast og 18 karat guld. Den er ftalatfri og desuden opladelig, så du ikke skal fumle med batterier.

USB-kabel til opladning og en smuk satin opbevaringspose medfølger, så du nemt kan gemme legetøjet væk efter en god omgang selvforkælelse.

1.899 Kr. 1.497 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 703255205274 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Womanizer Pro W500 har fået 3 ekstra indstillinger i forhold W100 – hvilket betyder flere muligheder for ultimativ nydelse og variation for dig!

Den nye og forbedrede Womanizer pro W500 har i forhold til sin forgænger, w100, fået 3 ekstraindstillinger som sikrer, at der er indstillinger for enhver smag. Pro W500 har således to soft indstillinger, en til de helt følsomme, en anden til dem som blot ønsker en lidt blidere følelse i forhold til den tredje indstilling, som giver en mere intens følelse. Womanizer klitoris stimulatorerne berører ikke klitoris fysisk, men formår alligevel at stimulere klitoris direkte ved hjælp af pirrende pulserende trykbølger og vibrationer. Perfekt til den, som ønsker at forkæle kvinden i sit liv, eller til kvinden som ønsker at forkæle sig selv.

W500 har også den smarte detalje, at man kan trykke blidt på on/off knappen, så den går ned på det laveste niveau. Dette er en super brugbar feature, hvis man har brug for en hurtig pause eller vil afbryde en forstående orgasme, pirre sig selv, eller sin partner, endnu mere for senere hen at opnå en endnu større og helt igennem fantastisk orgasme.

Opladningstiden er kun godt 110 minutter, hvilket er ingenting, i forhold til de 4 timer som fornøjelsestiden lyder på.

W500 er også et sikkert stykke sexlegetøj, den sørger nemlig for, at motoren ikke bliver for varm så du undgår farlige sex skader eller et ødelagt stykke sexlegetøj. Den er således indstillet til at afbryde efter 30 minutters brug, hvilket giver god anledning til 30 minutters pirren og anden leg, hvorefter w500 kan benyttes igen.

W500 er ikke vandtæt, men kan sagtens rengøres med en fugtig klud med toy cleaner, mundstykket kan desuden også tages af når den skal rengøres, hvilket gør det endnu nemmere at rengøre den med varmt vand og toy cleaner.

I æsken medfølger et USB-ladekabel,en smart opbevaringspose ekstra mundstykke, hvis man ønsker at variere sin stimulation eller blot erstatte det, der allerede sidder på stimulatoren.

W500 er desuden designet til kvinden og har derfor et meget stilrent, diskret og feminint look, hvilket gør, at man sagtens kan have den i sin håndtaske uden at skulle bekymre sig. Denne GOLD-udgave af W500 er desuden belagt med 18-karat ægte guld, som giver et mere luksuriøst, stilfuldt og eksklusivt finish.

 

 

Yderligere information

Vægt 455 g
Størrelse 90 x 90 x 190 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.