Tilbud

WOMANIZER PRO 40 KLITORIS STIMULATOR

Womanizer Pro40 er til kvinden som ønsker, at forkæle sig selv med en elegant og feminin klitorisstimulator, som, udover at være utrolig stilfuld og luksuriøs, også er utrolig praktisk og som vil hjælpe hende til at opnå den ultimative orgasme på en helt ny, spændende måde. Klitorisstimulatoren fungerer nemlig ved hjælp af trykbølger, som giver en sensuel sugende fornemmelse på klitoris, som tænder hendes sanser.

Med denne klitorisstimulator kan du selv tilrettelægge dit nydelseprogram, da den har hele otte forskellige stimulansniveauer. Den er desuden utrolig brugervenlig. For at skifte imellem de forskelligeniveauer skal man blot benytte knapperne på håndtaget og så kan du helt selv vælge, hvorvidt sugeevnen skal være mere intens eller ej og dette kan gøres, lige ved hånden

Womanizer Pro40's hoved er lavet af 100% phthalat-fri silikone, mens resten af stimulatoren er lavet af plastik. Den frække sag er 16 cm i længden og har tre knapper, hvor man kan regulere intensiteten. Den er vandtæt og er opladelig. Opladerstikket til Womanizeren medfølger.

Denne klitorisstimulator er i en smuk, hvid farve.

799 Kr. 737 Kr.

Varenummer: 703255205304 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Den luksuriøse og stilfulde Womanizer Pro40 er for kvinden, som ikke går på kompromis, hverken med det visuelle eller det praktiske og som kun ønsker det bedste af det allerbedste. Denne klitorisstimulator, med en utrolig pirrende sugeevne, forkæler dine sanser og sikrer at sende dig, med en intens orgasme som går igennem hele kroppen, til syvende himmel og tilbage igen. Perfekt til kvinden som ønsker, at forkæle sig selv med noget feminint og elegant og opleve en orgasme hun aldrig har prøvet før. 

Denne Womanizer er nemlig sin helt egen. Ved hjælp af trykbølger giver den en sugende fornemmelse på klitoris og får dig til at føle en helt ny form for nydelse. Den sugende fornemmelse, som Womanizer Pro40 giver, er nemlig meget anderledes i forhold til en vibrators og denne nye, fristende og stimulerende følelse vil give dig det ultimative klimaks.  

Ingen mennesker er ens og det ved din Womanizer. Et kæmpe plus ved Womanizer Pro40 er, at du helt selv kan tilrettelægge dit nydelseprogram, da Womanizer med sin klitorisstimulator har taget hensyn til forskellige præferencer og altså har hele otte forskellige stimulansniveauer. Desuden er det muligt, at nyde alt dette uden at tænke på ledninger eller andet besvær, den er nemlig kontaktløs, på grund af det anvendte lufttryk. 

 Hovedet på klitorisstimulatoren er lavet af lækker, blød silikone, som gør det behageligt for dig at bruge den og det ergonomiske design er meget let at anvende. For at skifte imellem de forskelligeniveauer skal man blot benytte knapperne på håndtaget og så kan du helt selv vælge, hvorvidt sugeevnen skal være mere intens eller ej og dette kan gøres, lige ved hånden. Udover at være enormt effektiv i forhold til det praktiske, er der også taget hensyn til, at den skal være visuelt tiltrækkende for brugeren. Den er meget enkel, feminin og diskret i sit design, hvilket gør, at man nemt kan have den i sin taske, så man kan nyde den hvor som helst, når som helst. 

Som prikken over i’et, er Womanizer Pro40 vandtæt og kan også benyttes i badet, hvilket også gør den utrolig nem at rengøre med Fun Factory’s Toy Cleaner. Da den anvender trykbølger frem for vibrationer, er den også lydsvag, så du skal ikke bekymre dig om at blive afsløret midt i den seksuelle akt. 

Womanizer er genopladelig, så du slipper også for bekymring over batterier. Opladerstikket til Womanizeren medfølger.  Denne Klitorisstimulator er i en smuk, hvid farve. 

Yderligere information

Vægt 455 g
Størrelse 90 x 90 x 190 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.