WOMANIZER HAPPY BIRTHDAY GAVEÆSKE

Hader du også at fumle med gaveindpakningen, hvor både papiret og båndet driller på de mest ubelejlige tidspunkter? Med Womanizer Happy Birthday Gaveæske kan du slippe for det besværlige arbejde og blot putte den frække Womanizer i den festlige æske.

Fest og farver – det er den bedste måde at fejre en fødselsdag på. Derfor er det også det, som æsken illustrerer med den smukke cupcake, stjernekaster og masser af slik – ja, det skriger jo af fødseldag! Derfor vil hun også, når hun først ser æsken, komme i det helt rette fede, fødselsdags-humør. Når aftenen er slut, vil i med womanizeren ende festen med et festfyrværkeri af et klimaks.

Gaveæsken passer til en Womanizer Pro W500.

19 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 4024144919215 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Vi kender det allesammen; det er en af vores elskedes fødselsdag, og vi har købt den helt perfekte gave, som vi selv skal pakke ind. Men mens vi står der og skal pakke den ind, så driller det hele – og altid på de værst tænkelige tidspuntker.

Hvis du gerne vil slippe for dette ellers gentagne scenarie, så er der ingen tvivl om, at du vil elske Womanizer Happy Birthday Gaveæske, der vil pakke den frække Womanizer ind på et splitsekund. Alt hvad det kræver er, at du putter produktet i æsken og så er den klar til at overraske din elskede partner!

Med en gaveæske vil gaven føles mere speciel og personlig. Den vil nemlig vise, at det ikke blot er en speciel dag for fødselaren, men også for dem omkring vedkommende, der skal fejre dagen. Så speciel, at det kræver end helt anden indpakning end Womanizerens egen!

Fest og farver. Det er temaet på gaveæsken. Den er i en flot, frisk pink bagrundsfarve, hvor en stor, lige så flot cupcake er i centrum – for hvad skriger ikke mere fødselsdag end kage og slik? Kagen er desuden udsmykket med en flot stjernekaster, der for alvor sætter gang i den festlige stemning.
Den illustrerer også det eksplosive klimaks, som både du og din partner vil ende med, hvis i afslutter festen ved at afprøve jeres nye sengekammerat, nemlig Womanizeren.

Gør noget ekstra, uden det er besværligt, med en gaveæske. Der er ingen tvivl om, at modtageren af gaven vil blive glad for synet af den smukke anderledes pakke, som hun i øvrigt kan bruge efterfølgende til at opbevare sit nye yndlings sexlegetøj i, så det ikke ryger i karambolage med andre spændende produkter.

Yderligere information

Vægt 10 g

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.