We-Vibe Unite Par Vibrator

Ideel til kærlig og intens sex er We-vibe kommet med den lækre par vibrator, We-Vibe Unite. Perfekt til parret, som begge ønsker at opleve helt nye former for nydelse og som ønsker, at nyde den samtidig.

We-Vibe har ligesom med sine andre lækre produkter tænkt meget i design, både det visuelle, i form af sit stilfulde look, men også det ergonomiske, i form af sit praktiske design. Den er meget nem at bruge og samtidig er den så fleksibel, at den kan bruges af alle kvinder. Vibratoren har 10 forskellige vibrationsniveauer der kan eksperimenteres med. Vibratoren er fremstillet af medicinsk silikone som sikrer, at den er dejlig blød og behagelig at føre op.

Vibratoren er 8 cm lang, 4,5 cm høj og 3 cm bred. Den er desuden ftalatfri og latexfri.

Fjernbetjening og USB-kabel til opladning medfølger.

497 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Ideel til kærlig og intens sex er We-vibe kommet med den lækre par vibrator, We-Vibe Unite. Vibratoren bæres af kvinden under samleje, men på trods af dette formår den stadig, at give begge parter en mere intens nydelse og oplevelse. Vibratoren giver, alt efter hvad man ønsker, blide, kraftige eller pulserende vibrationer, som stimulerer kvindens G-punkt og klitoris samtidig. Manden kan også nyde godt af dette, han kan nemlig styre vibratoren med den medfølgende fjernbetjening og se sin partner blive pirret, eller han kan selv deltage, da han ved at trænge ind i hende, både kan mærke hende, men også kan mærke og nyde vibrationerne fra vibratoren. Perfekt til parret, som begge ønsker at opleve helt nye former for nydelse og som ønsker, at nyde den samtidig.

Vibratoren har 10 forskellige vibrationsniveauer, hvilket giver god mulighed for at man kan spice sexlivet lidt op og samtidig giver mulighed for, at man kan få en lidt anderledes oplevelse hver gang man bruger den. Vibratoren er lydsvag, på trods af de intense vibrationer.

We-Vibe har ligesom med sine andre lækre produkter tænkt meget i design, både det visuelle, i form af sit stilfulde look, men også det ergonomiske, i form af sit praktiske design. Den er meget nem at bruge og samtidig er den så fleksibel, at den kan bruges af alle kvinder. Vibratoren er fremstillet af medicinsk silikone som sikrer, at den er dejlig blød og behagelig at føre op.

For at vibratoren kan opnå sit fulde potentiale anbefales det, at man bruger vandbaseret glidecreme sammen med vibratoren. Dette sikrer også, at den nemmere kan føres op. Denne vibrator fås i en flot lilla farve.

Yderligere information

Vægt 175 g
Størrelse 112 x 100 x 53 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.