Tilbud

We-Vibe Touch Klitoris Vibrator – TESTVINDER

Den populære, testvindende og luksuriøse We-Vibe klitoris vibrator har nu forbedret og opdateret sit design, hvor der er blevet lagt fokus på det praktiske. Udover sit stilfulde design er det med det ergonomiske design blevet muligt at man kan ramme præcis det område, hvor man ønsker vibrationerne. Den er desuden vandtæt, hvilket gør, at den kan nydes hvor som helst og når som helst – også når du står under bruseren. Til sidst har We-Vibe klitoris vibrator 8 dybe og ophidsende vibrationsprogrammer så den kan indstilles efter det program som passer lige til dig.

Klitoris Vibratoren er i øvrigt opladelig og oplades med den USB-oplader der medfølger. Med i pakken får du også en hvid, diskret opbevaringspose.

We-Vibe er fremstillet i lækker medicinsk silikone, der er 100 % ftalatfri.

647 Kr. 527 Kr.

Varenummer: 839289015609 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Den populære og testvindende We-Vibe Touch Klitoris Vibrator er nu, i sit nye og opdaterede design, blevet ekstra lækker. Perfekt gave til kvinden, som ønsker en stimuli der synger til himlen eller til manden, som ønsker at give hende det.

Det ergonomiske design gør den ikke blot spændende at betragte, men også behagelig at holde om og gør, at man nemmere kan få vibratoren til at ramme plet, uanset hvor vibrationerne ønskes. Desuden giver den luksuriøse og matte silikoneoverflade en fløjlsblød følelse mod huden, som gør den ekstra tiltrækkende at benytte.

We-Vibe har udover sit luksuriøse look og smarte design også 8 dybe og ophidsende vibrationsprogrammer for at brugeren kan opnå en endnu større nydelse og den kan med fordel både nydes alene eller som instrument til et frækt forspil med sin partner for at opnå ekstra stimulation under sex. Vibratoren er som et ekstra plus også vandtæt, hvilket opnår op for flere muligheder og gør det muligt at nyde den i bruseren.

Klitoris Vibratoren er i øvrigt opladelig og oplades med den USB-oplader der medfølger. Med i pakken får du også en hvid, diskret opbevaringspose.

For at opnå den bedste oplevelse med denne lækre vibrator bør du bruge den sammen med en vandbaseret glidecreme. Vi anbefaler We-Vibes egen PJUR – we-vibe vandbaseret glidecreme 100 ml.

Yderligere information

Vægt 365 g
Størrelse 170 x 112 x 75 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.