Tilbud

We-Vibe Sync Par Vibrator med Fjernbetjening og App styring

Som altid skuffer We-vibe ikke. Den nye, prisvindende par vibrator, We-Vibe Sync, kan tilpasses efter dine helt unikke og individuelle ønsker og behov, så der kan opnås den optimale pasform til dig.

Udover det stilfulde design, lavet af kvalitetssilikone, har vibratoren 11 forudindstillede vibrationer, hvor det er muligt, at benytte den medfølgende fjernbetjening, men også den tilhørende app, “We-Connect”, som gør det muligt for din partner at styre vibratoren i en pirrende og ophidsende leg, uanset hvor i verden din partner befinder sig. Perfekt til langdistance forhold, eller når partneren er på ferie.

Med i pakken får du et genopladeligt USB-kabel til din We-vibe Sync, en fjernbetjening til vibratoren, med en rækkevidde på 3 meter, og en gratis app, “We-Connect”, som kan forbindes med iPhone 4S/iOS 7 (eller nyere) og Android OS 4.3 (eller nyere) og forbindes med bluetooth 4.0.

We-Vibe Sync er lavet af luksuriøst, blødt medicinsk silikone. Ftalatfri, latexfr, vandtæt og lydsvag. Den er 8 cm lang, 4,5 cm høj og 3 cm bred.

1.597 Kr. 1.187 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

We-vibe forstår problematikken: der er ikke to kroppe, der er ens og det kan derfor være svært, at finde det sexlegetøj, som passer helt perfekt til dig. Det har We-vibe taget hensyn til og derfor kan den nye, prisvindende par vibrator, We-Vibe Sync, tilpasses efter dine helt unikke og individuelle ønsker og behov, så der kan opnås den optimale pasform til dig.

We-Vibe Sync er efterfølgeren til den meget populære We-Vibe 4 Plus. We-Vibe har tilpasset denne nye model, så den er endnu mere fleksibel og justerbar i forhold til sin forgænger. Det betyder, at den kan justeres så den rammer kvindens G-punkt og klitoris på den helt rigtige måde, lige sådan som den enkelte kvinde ønsker det og så den ultimative orgasme kan opnås for hende. Vibratoren bærer man under samleje, hvor de skønne vibrationer vil stimulere både hende og ham.

Udover det stilfulde design, lavet af kvalitetssilikone, har vibratoren også 11 forudindstillede vibrationer, hvor det er muligt at benytte både den medfølgende fjernbetjening, men også den tilhørende app, “We-Connect”, som gør det muligt for din partner at styre vibratoren i en pirrende og ophidsende leg, uanset hvor i verden din partner befinder sig. Dette gør We-vibe Sync til det perfekte sexlegetøj, når du eller din partner er ude at rejse, eller hvis du er i et langdistance forhold. Den er desuden vandtæt, så den kan bogstaveligt talt nydes hvor som helst og når som helst, hvilket gør den til den ultimative par-vibrator.

Med i pakken får du et genopladeligt USB-kabel til din We-vibe Sync. Denne vibrator er i en frisk tyrkis farve.

Yderligere information

Vægt 340 g
Størrelse 100 x 105 x 110 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.