Tilbud

We-Vibe Nova App-styret Rabbit Vibrator

We-vibe Nova App-styret Rabbit Vibrator er til kvinden, som ønsker at få stimuleret både G-punktet og klitoris samtidig og opnå en intens og pirrende nydelse. Perfekt til kvinder, som ønsker at forkæle sig selv og opleve en hel ny form for dobbeltstimulation, eller til manden, som ønsker at overraske sin partner med et revolutionerende stykke sexlegetøj indenfor dobbelt stimulans.

Med 10 forskellige vibrationsmuligheder, der spænder alt fra almindelige bølger til pulserende, har Nova et bredt udvalg af muligheder og det er muligt at styre vibratoren både med skaftet, men også via din smartphone via We-Vibes egen app, “We-Connect”, som kan downloades gratis til både Android og IOS. Dette giver mulighed for, at din partner kan styre rabitten og din orgasme.

Vibratoren er genopladelig med en batteritid på 2 timer. Den oplades via et USB-stik som medfølger. Medfølger også lækker velourpose til opbevaring af vibratoren.

Rabitten er fremstillet af medicinsk silikone og ABS termoplastik. Den er fri for ftalater og er vandtæt. Den måler 21,5 cm i alt,  hvor den er indførbar med ca. 9 cm. 3,5 cm i omkreds på det bredeste sted.

977 Kr. 797 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

We-vibe Nova App-styret Rabbit Vibrator er til kvinden, som ønsker at få stimuleret både G-punktet og klitoris samtidig og opnå en intens og pirrende nydelse. Med denne vibrator vil du opleve en ny form for dobbelt stimulation og få en mere intens onanioplevelse. Perfekt til kvinder, som ønsker at forkæle sig selv, eller til manden, som ønsker at give sin partner en helt ny form for nydelse.

Den fleksible og buede vibrator sikrer, at du kan støde rabitten frem og tilbage, uden at den slipper kontakten til klitoris, hvilket øger stimulansen og giver en dybere følelse hos kvinden.

Med 10 forskellige vibrationsmuligheder, der spænder alt fra almindelige bølger til pulserende, har Nova et bredt udvalg af muligheder, som kan tilpasses til den enkelte kvinde, eller er perfekt hvis man er kvinden, som ønsker lidt variation. Det er også muligt at styre vibratoren både med skaftet, men også via din smartphone via We-Vibes egen app, “We-Connect”, som kan downloades gratis til både Android og Iphone.  Dette giver mulighed for, at partneren i en fræk leg kan få lidt magt over dig, ved at tage kontrol over rabitten og din orgasme.

We-Vibe Nova vibrator er 21,5 cm og af disse kan 9 cm indføres. Den er lydsvag og vandtæt, hvilket gør, at den kan bruges hvor man lyster, også når man står under bruseren. Den er desuden lavet i silkeblød kvalitets silikone, så den føles behagelig når den er oppe i kvinden.  Vi anbefaler, at man bruger en vandbaseret glidecreme når man bruger vibratoren, her ville We-vibes egen PJUR – We-Vibe vandbsaret glidecreme 100 ml være et fremragende bud.

Endeligt er vibratoren genopladelig med en batteritid på 2 timer. Den oplades via et USB-stik som medfølger. Med i købet får du en lækker velourpose til opbevaring af vibratoren.

Yderligere information

Vægt 485 g
Størrelse 250 x 110 x 70 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.