Tilbud

We-Vibe 4 Plus Par Vibrator med Fjernbetjening og App styring

Den testvindende We-vibe 4 Plus par vibrator er uden tvivl en af verdens mest populære vibratorer. Udover det lækre, stilfulde design er den verdensmester i multitasking idet, at vibratoren stimulerer både klitoris, G-punkt samt penis, så der kan opnås en ultimativ orgasme både for hende og for ham. Så kan man være fristet til at påpege, “jamen det er jo hele tre ting på én gang!” og ja, par vibratoren fra We-Vibe er i sandhed et kinderæg for voksne. Den kan både styres med den medfølgende fjernbetjening eller, med den gratis app, der findes både til Android og til Iphone. Fås i en lækker, sort farve.

Den er fremstillet af medicinsk silikone og er desuden ftalatfri og latexfri. Den måler 7,5 cm x 4,2 cm x 3,2 cm. Vibratoren er lydsvag og vandtæt, hvilket betyder, at den kan benyttes hvor som helst og når som helst.

1.297 Kr. 747 Kr.

Beskrivelse

We-Vibe 4 Plus er det mest nyskabende sexlegetøj, de sidste mange år. Vibratoren kan fjernstyres med fjernbetjening eller via appen. Så selv på flere 1000 km’s afstand kan din partner styre om det er et af de 10 forudindstillede vibrations programmer du skal stimuleres med, eller han foretrækker selv at lave et individuelt program. We-Vibe har to motorer, en i klitoris vibratoren og en i G-punkts vibratoren. Det betyder at intensiteten kan styres separat i de to vibratorer, så den kan justeres til lige præcis dine ønsker. We-Vibe 4 Plus er designet så kvinden kan kan bære den under samleje, derved får begge parter glæde af det mest populære sexlegetøj på markede. Den 7,4 cm lange og 3,2cm brede er 100% vandtæt, og kan derfor skabe stor glæde også i badet. Vibratoren er fremstillet af medicinsk silikone og helt uden brug af phthalater og latex. Inden We-Vibe bruges første gang, skal den oplades i 12 timer. Efterfølgende tager en opladning ca 4 timer, som rækker til 3 timers fri leg på lagnet.

Find appen til iPhone her: https://itunes.apple.com/dk/app/we-connect-by-we-vibe/id890526071

Find appen til Android her: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.standardinnovation.weconnect

Yderligere information

Vægt 430 g
Størrelse 75 x 110 x 205 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.