WATER TOUCH Glidecreme 100 ml

Water Touch Glidecreme fra Lube4Lovers er en effektiv, vandbaseret glidecreme, der passer til alt dit yndlings sexlegetøj – også dem af silikone – og sikrer en øget glideevne og følsomhed i intimområdet. Nu vil stimulation føles frækkere og penetrering være nemmere!

Glidecremen er dermatologisk testet, er farveløs, lugtfri og fedtfri.

87 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Water Touch Glidecreme fra Lube4Lovers er et vandbaseret smøremiddel, der er specielt designet og udviklet til at kunne tilbyde himmelsk massage på hele kroppen – og en god, stimulerende og pirrende intimmassage, takket være glidecremens effekt, der tilføjer ekstra glideevne på sexlegetøj eller fingre.

Glidecremen kan både bruges til “uskyldig” massage, til frække forspil eller under samleje. Den kan benyttes sikkert sammen med latex-kondomer, så du kan bruge dine yndlings kondomer og stadig opleve maksimal nydelse!

Cremen er dermatologisk testet, er farveløs samt lugter- og fedter ikke. Nyd fantastisk, bekymringsfri sex, hvor glidecremen fungerer som ekstra stimulation, på et splitsekund!

Det er utroligt nemt at bruge glidecremen. Anvend blot Water Touch Glidecreme efter eget ønske, påfør den mængde du føler er den rette og hvor du ønsker at blive forkælet henne. Gentag påføringen af glidecremen når du føler det er nødvendigt. Og voila! Så er du klar til dit livs massage!

Før du bruger denne forførende glidecreme regelmæssigt anbefaler vi, at du prøver at påføre en lille mængde af produktet på underarmen. I tilfælde af allergiske reaktioner, såsom rødme, svien og irritation, anbefaler vi, at du stopper påføringen.

Yderligere information

Vægt 115 g
Størrelse 39 x 62 x 140 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.