Tilbud

WANACHI MEGA MASSAGER WAND PINK

Er du, som så mange andre i nutidens samfund, ramt af en stresset hverdag, der får alle musklerne i din krop til at spænde? Er massage en drøm, der ikke kan gå i opfyldelse? Med Pipedream Wanachi Mega Massager Magic Wand Vibrator kan alle dine ønsker blive opfyldt. Denne magic wand er både designet til seksuelt brug, men også ganske almindelig kropsmassage. Hvad denne ultimative, lækre massage fører til, er helt op til dig eller evt. din partner. Pipedream Wanachi Mega Massager Magic Wand Vibrator kan tilpasses efter hvert behov, da den har 10 vibrationsmønstre. Den er designet ergonomisk, hvilket betyder at selve massagehovedet kan vippes fra side til side. Desuden tilpasser magic wanden sig kroppens temperatur og er belagt med luksuriøst silikone, hvilket optimerer oplevelsen med magic wanden. Den måler 43 x 11,4 cm. Den er ikke vandtæt. Denne magic wand er i en hot pink.

997 Kr. 827 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Trænger du til at slappe af, efter en lang dag på arbejdet? Er massage noget som får englene til at synge i dine ører? Med Pipedream Wanachi Mega Massager Magic Wand Vibrator kan dine ønsker blive opfyldt. Wanachi Magic Wand vibratoren er et af de største og mest kraftige massageapparater du kan finde, hvilket er et kæmpe plus hvis man ønsker en god gang massage på hele kroppen. Den er ikke kun designet til seksuelt brug, den kan nemlig sagtens bruges til ganske almindelig kropsmassage og løse op for lette spændinger og få dig, eller din partner, hvis du er i humør til at forkæle, til at slappe af efter en stressende dag på arbejdet. Hvad der så sker bagefter, det er op til jer. For selvom man umiddelbart har en ganske almindelig massage i tankerne når man benytter denne magic wand, så kan den få dig til at slappe af og måske vil lysten stille og roligt dukke op.

Pipedream Wanachi Mega Massager – Magic Wand Vibrator er desuden specielt godt til de kvinder, eller mænd som har svært ved at opnå klimaks og altså få en orgasme når de er sammen med deres partner. Problemet er ofte ikke partneren, men at vedkommende har svært ved at give efter, slappe af og nyde oplevelsen. Dette kan en god omgang massage fra denne magic wand altså hjælpe med. Dens vibrationer er nemlig så intense at du nærmest ikke kan tænke på andet, end den pirrende nydelse som den giver dig.

Pipedream Wanachi Mega Massager – Magic Wand Vibrator kan bruges af alle og tilpasser sig de forskellige behov. Den har nemlig 10 forskellige vibrationsprogrammer.

Pipedream har også sat fokus på, at give den ultimative massage oplevelse. Den er designet ergonomisk, hvilket betyder at selve massagehovedet kan vippes fra side til side. Desuden tilpasser sig kroppens temperatur og af belagt af luksuriøst silikone, hvilket optimerer oplevelsen med magic wanden. Som et ekstra plus er den ftalat-fri.

Dette apparat må ikke puttes i vand, da den ikke er vandtæt. Man kan dog godt benytte varmt vand og toy cleaner når man skal vaske massagehovedet.

Yderligere information

Vægt 1530 g
Størrelse 490 x 120 x 120 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.