UNI-SEX GLOWING IN THE DARK ANAL DOUCHE

Ønsker du en douche, egnet til analrengøring, men med mulighed for en fræk, pirrende leg med væsker, når lysten nærmer sig? Med Uni-sex Glowing In the Dark Douche har du mulighed for at rengøre din anus før analsex, men når mørket falder på, bruge den som redskab i en våd, fræk og pirrende leg, enten med dig selv eller med din partner. På grund af dysens størrelse er douchen også velegnet til nybegyndere. Pumpebolden er lavet i gummi, mens dysen er af ABS.

97 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Uni-sex Glowing In the Dark Douche er perfekt til kvinden, eller manden, som gerne vil have analsex, men sikre sig, at enten partneren eller en selv, ikke får sig en ubehagelig overraskelse under sex. Uanset om man blot ønsker at få rengjort anus inden analsex, eller tænder på den pirrende fornemmelse af at være fyldt helt op i anus, vil denne douche ikke skuffe. Med sit praktiske, enkle, brugervenlige design sikrer den en effektiv rengøring, mens den selvlysende dyse lægger op til fræk, mystik mørkeleg, enten med sig selv eller sammen med sin partner. Denne douche lægger op til vilde overraskelser. Douchen er også perfekt til nybegyndere, da den dysen er forholdsvis tynd. 

Uni-sex Glowing In the Dark Douche er utrolig nem at bruge: Tag din douche, fyld dens beholder op med kropstempereret vand og sæt dysen på. Det er vigtigt, at tjekke, om vandet er for koldt eller for varmt, for at undgå skader. Dette kan gøres med indersiden af din underarm. Herefter smører du glidecreme i din anus og på dysen. Dette er for, at det bliver nemmere at indføre douchen. Når dette er gjort, skal beholderen, som samtid fungerer som pumpebold, klemmes så vandet bliver ført op i anus. Når beholderen er tom, eller du er fyldt, skal du lade vandet blive oppe i dig i ca. 2-3 minutter. Nogle finder dette trin utroligt svært, medmindre de ligger ned. Når de 2-3 minutter er gået skal du, siddende på toilettet, lade vandet løbe ud. Herefter skal alt dette gentages, indtil at vandet, der løber ud, er klart og rent. 

Douchen er Uni-sex og kan derfor også bruges i det vaginale område, hvis man som kvinde ønsker dette. Det er dog vigtigt, at rengøre douchen efter brug og dette er især vigtigt hvis douchen også bliver benyttet analt. Skift aldrig mellem vaginalt og analt uden at douchen er blevet rengjort først. For at rengøre douchen skal man benytte sig af en antibakteriel spray og evt. lidt varmt vand. 

Douchens dyse er fremstillet af ABS, mens pumpebolden er fremstillet af gummi. 

Yderligere information

Vægt 145 g
Størrelse 170 x 80 x 80 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.