ULTIMATE PERSONAL SHAVER TIL KVINDER

Ultimate personal shaver er til kvinden, der ønsker at få alt hvad hun behøver, når hun skal barbere sig, i ét køb. Med i købet får du nemlig et bredt udvalg af barber-hoveder, der til sammen kan tilbyde den mest perfekte og detaljeret barbering – uden du skal bekymre dig om irritation og røde, generende knopper.

Med i købet får du desuden rengøringsbørste for en mere hygiejnisk barbering, en rejsetaske til alle de travle kvinder, der altid er på farten, samt en lille opbevarings “base” til børstehovederne.

287 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 677613521491 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Hvis du leder efter den perfekte barbermaskine, der kan klare alle slags opgaver, når du skal forberede dig på en date eller ønsker at overraske din partner med en smuk, glat hud, så er der ingen tvivl om, at du er kommet til den helt rette maskine.

Swan’s Ultimate Personal Shaver til kvinder har nemlig en række forskellige barberhoveder, der hver især passer perfekt til hver sin opgave. De er selvfølgelig alle aftagelige og utroligt nemme at udskifte, både når man ønsker at udskifte til et nyt barberhovede og når man ønsker at bruge et andet til en af de andre områder på kroppen. Selvom at barberhovederne er meget forskellige i størrelserne og formerne, så har de en ting til fælles; nemlig at de sørger for ikke at efterlade huden irriteret eller med generende knopper.

Det luksuriøse barbersæt inkluderer; Hoved-trimmeren (til den generelle, overordnet barbering), Skæg-trimmer (perfekt løsning til når kæresten stjæler din maskine, eller til de små hår på overlæben), Kam med længde-indstillinger og en stencil trimmer (begge for den nemme og hurtige barbering). Med i købet får man desuden en “Pecision Trimmer”, designet til at kunne tilbyde en mere detaljeret trimning. Sidst får man også et barberhoved, der bruges i afslutningen af barberingen for et smukkere finish.

Alt i alt vil man, når man køber Ultimate Personal Shaver til kvinder, have assorteret barber “stencils”, der alle gør barberingen lettere i forhold til andre maskiner. Der vil medfølge en rengøringsbørste for en hygiejnisk barbering, en rejsetaske, så du altid kan have sættet med på farten, samt en “base organizer”, der holder styr på alle dine barber-hoveder.

Yderligere information

Vægt 360 g
Størrelse 270 x 160 x 65 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.