TAURO EXTRA STRONG DELAY Spray 5 ml

Med Tauro Extra Strong Delay Spray får du ikke bare mere tid i soveværelset sammen med din partner, du får ekstra meget tid – så meget, at i virkelig kan få lov til at udforske og forkæle hinanden. Perfekt til parret, der ikke kan få fingrene fra hinanden, eller til manden, der ønsker at forkæle sig selv med manér!

Sprayen er dermatologisk testet, så du, eller jer som par, kan nyde effekten af sprayen uden bekymring.

137 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Tauro Extra Strong Delay Spray er til manden, der ikke kan få tid nok sammen med sin partner, eller med sig selv. Med denne i hånden får du alt den tid til forkælelse der overhovedet er mulig, inden du når til de mest eksplosive orgasmer i dit liv!

Sprayen forlænger nemlig varigheden af samlejet til det maksimale, så du har masser af tid til at forkæle – eller blive forkælet af – din partner.

Denne effektive delay spray vil ikke bedøve intimområdet og vil ikke virke ubehageligt eller koldt under påføring. Sprayen er nemlig et helt naturligt urteprodukt, der ikke indeholder lidokain, benzocain eller andre lokale anæstetika.

Tauro Extra Strong Delay Spray kan bruges sikkert sammen med latex-kondomer og er et dermatologisk testet produkt – for din sikkerheds skyld. Nu behøver du kun at skulle tænke på din nydelse!

Du bruger denne spray ved at påføre 1-2 sprøjt på penishovedet. Dette gøres mindst 30 minutter før samleje, hvor man lader det absorbere. Den mængde af produktet, som du skal påføre på penis, samt hvor længde du skal vente på at det har absorberet, variere fra mand til mand – og afhænger af de individuelle behov.

Produktet er udviklet til at blive brugt udvendigt på kroppen.

Yderligere information

Vægt 30 g
Størrelse 23 x 50 x 92 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.