TAURO DELAY Spray 5 ml

Tauro Delay Spray er et alternativ til den traditionelle penisring, hvor du ikke behøver at bære noget for at opleve længerevarende samleje sammen med din partner.

Sprayen kan bruges sikkert sammen med latex-produkter, såsom latex-kondomer, og er dermatologisk testet, så alle kan nyde fordelene ved denne spray uden problemer.

137 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Tauro Delay Spray er en intimspray, designet til mænd, der ønsker mere spille tid med sig selv, eller sammen med sin partner. Med denne ved din side kan du forlænge de intime øjeblikke til det maksimale, uden at skulle bære sex tilbehør, såsom en penisring!

Tauro Delay Spray er et produkt, der er fremstillet med en formular, der udelukkende indeholder urter og andre naturlige produkter. Den indeholder altså ikke lidokain, benzokain eller andre bedøvende midler og vil derfor ikke bedøve intimområdet. Sprayen vil ikke føles kold under påføring og vil derfor ikke distrahere dig eller din partner under de frække lege. Takket være denne spray kan du nyde de længerevarende, frække øjeblikke til fulde!

Sprayen er utrolig nem at bruge. Alt du skal gøre er, at påføre 1-2 sprøjt på penishovedet mindst en halv time før samleje og lad det absorbere. Mængde og tid afhænger af det individuelle behov. Sprayen er kun til ekstern brug.

Tauro Delay Spray er latex-kompatibel og kan derfor med fordel bruges sammen med et latex-kondom. Den er desuden dermatologisk testet og kropssikker, så alle kan nyde fordelene ved en længerevarende erektion uden problemer.

Yderligere information

Vægt 30 g
Størrelse 23 x 50 x 92 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.