SYSTEM JO TOYCLEANER 120 ML

System Jo Toycleaner er et mildt antibakterielt, organisk rengøringsmiddel til dit elskede sexlegetøj. Dit legetøj forkæler altid dig – og nu er det på tide at give lidt igen!

Sprayen sørger for at holde dit sexlegetøj 100% hygiejnisk og friskt på en naturlig måde, hvilket vil forlænge levetiden på det og sørger for, at du ikke oplever ubehagelige gener efter brug af legetøjet.

Den består af 95% organiske ingredienser og indeholder hverken alkohol, sulfater eller triclosans, så du slipper for farlige kemikalier og kan nyde bekymringsfrit.

Ingredienserne er vand, citron frugt ekstrakt, Aloe Barbadensis blad ekstrakt samt Euterpe Oleracea frugt ekstrakt, der alle er certificeret organiske ingredienser. Sprayen er desuden sæbefri.

137 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Dit sexlegetøj er altid god ved dig, forkæler dig og giver dig en helt fantastisk nydelse, som du ikke kan få andre steder. Nu er det din tur til at give igen ved at forkæle det med System Jo Organisk Toycleaner, der er udstyret med en luksuriøs formular, hvor 95% af ingredienserne er 100% organiske. Perfekt til dig, der vil forkæle din krop med naturlige produkter, der samtidig virker bedre end produkter der er fyldt med farlige kemikalier og andre kunstige stoffer.

Denne milde, blide, sæbefri toy cleaner er antibakteriel og forfrisker samt forlænger livet på dit yndlings sexlegetøj på en naturlig måde. Når først dit sexlegetøjet har fået et par sprøjt og efter lidt tid tørret helt, så vil du få et produkt, der er lige så godt som nyt og som du helt bekymringsfrit kan nyde.
Da den består af naturlige ingredienser, så vil du heller ikke kunne mærke at du har sprøjtet dit sexlegetøj – og du vil heller ikke mærke nogle ubehagelige gener. Du forkæler både dit legetøj og dig selv på den bedst mulige måde!

Den organiske citron frugt ekstrakt går hurtigt ind og arbejder på legetøjet, så det hurtigt er rent og 110% hygiejnisk, og indeholder desuden hverken alkohol, sulfater eller triclosan.

Ingredienserne i produktet er vand, citron frugt ekstrakt, Aloe Barbadensis blad ekstrakt samt Euterpe Oleracea frugt ekstrakt og er alle certificeret organiske ingredienser.

Yderligere information

Vægt 155 g
Størrelse 170 x 40 x 40 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.