SYSTEM JO TOTAL BODY SHAVE 240 ML

System Jo Total Body Shave efterlader din hud smidig, strålende og blød som aldrig før, samtidig med at den forebygger irritation og buler, som hårfjerning ofte kan forårsage.

Shaven er sikker at benytte på alle dele af kroppen og er især velegnet til benene, armhulerne og intimområdet.

Den er desuden specielt udviklet til kvinders hud og er skabt med en fugtighedscreme af allerhøjeste kvalitet samt andre farmaceutiske ingredienser, der aller sikrer at din hud bliver forkælet godt og grundigt.

Forkæl dig selv med denne og du vil få en glat og blød barbering, der holder. Nu er det slut med buler, irritation og udslæt!

137 Kr.

Beskrivelse

Når du først har prøvet System Jo Total Body Shave og set din hud efterfølgende, vil du have lyst til at vise den til enhver der møder din vej. Takket være denne shave vil din hud nemlig efterlades smidig, glødende og helt utroligt blød. Shaven er yderst velegnet både til ben, armhuler og intime områder.

Der er en del du kan takke denne shave for. Med den kan du nemlig få en dejlig glat barbering, hvor du slipper for irriterende buler, sviende irritationer og decideret udslæt, der alle ikke ligefrem hjælper på selvtilliden når man er intim sammen med sin partner. Heldigvis er det slut nu – og du vil aldrig skulle være usikker på din smukke krop!

Shaven er beriget med en formulaer, der efterlader huden super blød, dynamisk og yderst forførende for din partner. Vedkommende vil ikke kunne holde fingrene fra dig og vil have lyst til at røre ved dig natten lang!

Når du forkæler dig selv, skal du gøre det ordentligt. Noget af det vigtigste når du forkæler dig selv er samtidig at passe på din krop. System Jo Total Body Shave er sikker at bruge på alle dele af din krop, herunder også dit intimområde, så du kan nyde den lækre følelse af hydreret og forkælet hud – uden at skulle bekymre dig om ubehagelige reaktioner. Det er selvforkælelse når det er bedst!

Shaven er specielt udviklet til kvinders hud og i formularen er den udstyret med en fugtighedscreme af allerhøjeste kvalitet samt andre farmaceutiske ingredienser, der er med til at give dig den mest ultimative oplevelse med produktet.

Yderligere information

Vægt 300 g
Størrelse 170 x 50 x 50 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.