SYSTEM JO STRAWBERRY FIELDS VANDBASERET GLIDECREME 120 ML

Elsker du sol, sommer og lækre, friske jordbær? Så vil du elske System Jo Strawberry Fields Vandbaseret Glidecreme, der med sin søde og milde duft sender dig direkte ud til jordbær markerne!

Glidecremen er udstyret med en ny og forbedret USDA formular, hvor 95% af ingredienserne er certificeret, organiske ingredienser. Dette er for at du og evt. din partner kan nyde den våde og ophidsende fornemmelse af cremen, helt bekymringsfrit.

Den lækre rav-farve kommer fra cremens kamille, mens den glatte, fløjlsbløde konsistens kommer fra agaven.

Den milde duft er perfekt for nybegyndere, da den ikke virke for intimiderende. Luk blot øjnene og lad dig forføre af de lækre jordbær, der giver dig lyst til mere.

Glidecremen renses nemt af med vand.

127 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Elsker du sommer, sol og synet af marker, fyldt med søde jordbær, der smager mindst lige så fantastisk som de ser ud? Så er der ingen tvivl om, at du vil elske System Jo Strawberry Fields Vandbaseret Glidecreme.

Glidecremen med den lækre jordbærsmag er designet til at fremhæve nydelsen af forspil og intimitet. Den øger nemlig følsomheden i intimområdet og glideevnen på evt. sexlegetøj. På denne måde vil stimulationen føles mere intens og det vil være nemmere at føre sexlegetøjet ind og ud. En glidecreme er tit og ofte undervurderet – men kan i sandhed være altafgørende for de orgasmer som du ender med. Misser du System Jo Strawberry Fields, så misser du oplevelsen for en vådere og vildere oplevelse i sengen!

Med denne glidecreme har man sat fokus på, at man skal kunne nyde, uden at skulle gå på kompromis med kemikalier. Glidecremen har nemlig, som noget helt enestående, en ny og forbedret USDA Formular, hvor 95% af ingredienserne er 100% organiske, for at du kan nyde glidecremens lækre fordele, uden at du skal bekymre dig om ubehagelige reaktioner. Nu kan du nyde naturligt – og derfor også bekymringsfrit!

Takket være dets kamille konserveringsmiddel er glidecremen i en utrolig smuk rav-farve, mens den lækre Agave sørger for glidecremens glatte og fløjslbløde konsistens.

Glidecremen er særdeles god til nybegyndere, da den har en mild smag, der ikke virker intimiderende eller altoverskyggende. Med den kan du, sammen med din partner, eksperimentere med smage under sengegymnastikken, på bedste vis!

Efter at den frække seance er slut og man ønsker at fjerne den bløde “hinde” af glidecreme, gøres dette også nemt og hurtigt. Den renses nemlig med vand – og voila! Så er det klaret!

Glidecremen har følgende ingredienser og er certificeret organiske af CCOF:
Vand, Tequilana Azul (Agave) blad ekstrakt*, Chamomilla Recutita blomster ekstrakt*, Smag (Aroma)*, Carrageenan. Alle ingredienser, der er markeret med stjerne, er cerificeret organiske ingredienser.

Yderligere information

Vægt 170 g
Størrelse 150 x 36 x 36 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.