SYSTEM JO SOFT & SMOOTH HAIR REDUCTION CREAM 120 ML

Er du træt af uønsket hår, der skal fjernes tæt på dagligt og som blot er spild er tid for dig? System Jo Soft & Smooth Hair Reduction Cream sænker hårvækst og gør samtidig håret lettere og tyndere på blot 2 uger!

Serummet indeholder Papaya og Kamille ekstrakter og det er disse der naturligt og sikkert forsinker hårvæksten.

Formularen fugter desuden huden og forebygger buler og irritation forårsaget af f.eks. barbering. Med tiden er det disse du skal takke for færre omgange hårfjerning!

137 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Tæm uønsket hår med System Jo Soft & Smooth Hair Reduction Cream, der gør håret lettere og tyndere og som sikrer, at du ikke skal fjerne hår så ofte som du skulle førhen.

Dette serum, der er beregnet til dagligt brug, sænker hårvækst og gør håret lettere og tyndere på bare 2 uger. Serummet er yderst velegnet til benene, armhulerne, ansigtet, kroppen og sågar intimområdet. Alle kan få glæde af den, den kan nemlig både benyttes af kvinder og mænd, der måtte ønske at få slået “græsset” for alvor.

For at opnå de bedste resultater anbefaler vi, at man bruger serummet øjeblikkeligt efter hårfjerning. Det er sikkert og nemt at bruge til alle former for hårfjerning, uanset om der er tale om barbering eller en voksning.

For den bedste og mest komfortable oplevelse, har den en blødgørende effekt og fugter huden for at reducere ubehagelige buler, eller smertefuld irritation, der kan opstå efter hårfjerning. Nu er det slut med kløe og svie, der kan distrahere dig eller gøre dig meget utilpas ved tanken om at være intim sammen med nogen!

Med tiden vil der pludseligt gå længere tid mellem hårfjerning, der for nogle ellers har været et dagligt ritual. Nu tager badet om morgenen, eller aftenen, pludselig ingen tid og du har mulighed for at forkæle dig selv med andre ting, som du ellers har måtte undvære – det er da luksus når det er bedst!

Serummet benytter sig af papaya og kamille ekstrakter til at forsinke hårvækst, mens det også gør håret lettere, blødere og tyndere.

Det er nemt og hurtigt at bruge den – og effekten med tiden vil være utrolig stor. Brug blot øjeblikket efter du har fjernet dine hår, enten ved barbering eller med en voksning, og brug den derefter igen om morgenen og natten for at opnå en synlig effekt på blot 2 uger!

Yderligere information

Vægt 155 g
Størrelse 170 x 40 x 40 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.