SYSTEM JO PREMIUM JELLY SILIKONE BASERET GLIDECREME 120 ML

Hvis du elsker en god, tyk glidecreme, der holder til de vildere, længerevarende omgange i sengen, så vil du elske System Jo Premium Jelly Silikonebaseret Glidecreme der vil øge følsomheden i intimområdet og glideevnen på dit sexlegetøj. Aldrig har det været nemmere at opnå ultimativ nydelse!

Glidecremen er den første af silikone jelly nogensinde og vil give en helt unik nydelse, der ikke kan sammenlignes med noget andet. Cremen bliver hverken klæbrig eller klistret og har en fantastisk udholdenhed, så der ikke skal påføres et nyt lag hele tiden.

Den er parfumefri og neutral i smagen – fokus er i den nydelse og enestående fornemmelse og nydelse som du modtager. Den er desuden også fri for konserveringsmidler, så du kan nyde bekymringsfrit.

197 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

System Jo Premium Jelly Silikonebaseret Glidecreme er den mest ultimative glidecreme, der er specielt udviklet til at være en mester i at kunne tilbyde maksimal komfort under penetrering og øge følsomheden i intimområdet, så stimulation føles mere intens.

Glidecremen er designet med en krop, der starter med af være tyk og smelter derefter indtil en næsen ikke-eksisterende fløjlsblød, glat creme, der tilbyder et fantastisk glid.
Nu er det slut med at føle at man har en hel hinde omkring sit intimområde og starten på en helt ny form for nydelse. Den tynde creme vil nemlig give en yderligere øget følsomhed, så stimulation føles intet mindre end fuldstændig fantastisk.
Takket være konsistensen på produktet vil det desuden kunne tilbyde en helt unik fornemmelse ved berøring – så unik, at alle bare må prøve det!

System Jo Premium Jelly er fri for konserveringsmidler og har en formular, hvor man udelukkende har benyttet sig af silikone af allerhøjeste kvalitet. De luksuriøse ingredienser gør en stor forskel for dig og den følelse du får af den. Velkommen til en ny, vildere og vådere fornemmelse der, hvor du allerhelst vil have det – og nyd den bekymringsfrit!

Cremen er desuden også fri for ftalater og har en neutral smag, så man ikke bliver distraheret af spændende dufte eller smage. Alt hvad der er i fokus, er stimulationen på kroppen!

Som et lækkert finish bliver cremen hverken klæbrig eller klistret, men holder sin glatte, bløde konsistens gennem hele sengegymnastikken. Det betyder også, at du ikke skal påføre et nyt lag hele tiden – heller ikke under de længerevarende, vildere omgange. Den er nemlig særligt udviklet til at have en helt fabelagtig udholdenhed!

Ingredienser: Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Cyclotetrasilozane, Dimethiconol, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer.

Yderligere information

Vægt 150 g
Størrelse 170 x 60 x 40 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.