SYSTEM JO PREMIUM ANAL SILIKONEBASERET GLIDECREME 60 ML

System Jo Premium Anal Silikonebaseret Glidecreme er til dig der vil forkæle og krydre dit sexliv med en luksurøs glidecreme, der både kan bruges til vaginal -og anal brug.

Glidecremen er i en let tykkere konsistens, der føles fløjlsblød ved berøring og tilbyder maksimal komfort. Den holder længe og vil ikke blive klistret. Nu har du mere tid til at forkæle dig selv, eller jer som par til at nyde hinanden!

Den er 100% Latex sikker, ikke-giftig, tilstopper ikke fremkalder ikke allergi og er anbefalet af både læger og farmaceuter verden over.

Designet til med fordel at kunne bruges både til vaginal glidecreme, anal glidecreme, et massage hjælpemiddel og en fugtighedscreme.

97 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Denne premium, silikonebaseret glidecreme er specielt udviklet til at kunne nyde den spændende følelse af ophidsende anal stimulation.

Glidecremen, der holder længe og ikke tørrer ud på de mest ubelejlige tidspunkter, vil fremhæve den nydelse, som du modtager på et af kroppens allermest følsomme områder, nemlig anus. Derfor vil stimulationen føles mere intens – og det samme kan siges om den nydelse og de orgasmer, som du med garanti vil ende med!

Med dette lækre produkt får du masser af glidecreme når du har allermest brug for det – uanset hvor og hvornår det skulle være.
Der er ingen tvivl om, at en silikonebaseret glidecreme er den rene luksus for os alle, da den med sin tykkere konsistens sørger for maksimal komfort, så man aldrig oplever ubehag, der gør at man må stoppe midt i det hele. Og ikke nok med det, men med denne får du et af markedets absolut bedste, da en glidecreme skal være et hjælpemiddel, der aldrig er til besvær ved at kræve påføring gentagne gange midt i sengegymnastikken. Med denne skal du blot påføre rigeligt første gang – og så er du klar til en vild aften, uanset om du kan nyde dit eget selskab eller selskabet af din partner.

Glidecremen har en fløjlsblød formular, der aldrig vil begynde at få en klistret konsistens og der vil holde i lang tid. Den er 100% latex sikker, er ikke giftig eller allergifremkaldende og er anbefalet af både læger og farmaceuter da den er yderst kropssikker og derfor kan nydes bekymringsfrit. Glidecremen vil desuden heller ikke blokere for dine porer og lader din hud ånde.

Den er designet til at kunne bruges til adskillige anvendelser. Du kan både bruge den som en traditionel glidecreme (vaginal brug), som en god anal glidecreme, et massage hjælpemiddel eller sågar til en fugtighedscreme! Du behøver kun denne frække sag og så har du alt hvad du skal bruge for at forkæle dig selv og din hud!

Yderligere information

Vægt 80 g
Størrelse 115 x 35 x 35 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.