SYSTEM JO LAVENDER FIELDS SILIKONEBASERET GLIDECREME 120 ML

System Jo Lavender Fields Silikonebaseret Glidecreme er til dig, der ønsker et helt fantastisk alt-i-en produkt, hvor du både nyder glæden ved en forøget glideevne på dit sexlegetøj, øget følsomhed i intimområdet og samtidig får en fløjlsblød, utroligt velduftende hud, der komplimentere evt. tatoveringer.

Glidecremen er drøj i brug, da 1 dråbe svarer til 10 dråber fra en almindelig massage olie. Selve cremen holder også længe under samleje, så man slipper for at påføre nyt lag hele tiden.

Den lækre lavendel duft er mild og vil ikke overskygge nydelsen af den fantastiske massage du modtager af, eller giver til, din partner.

147 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

System Jo Lavender Fields Silikonebaseret Glidecreme er en alt-i-en glidecreme, der også kan tilbyde det helt perfekte glatte, glid under massage.

Smør den på dine hænder og lad din partners hud mærke den lækre følelse af deres anspændte muskler, der løsner sig helt op og slapper af. Du har muligheden for at sende din partner, eller lade din partner sende dig, til det rene paradis!

Men det er ikke alt, hvad denne mirakelmager har at tilbyde. Cremen fungerer nemlig også som en “tattoo brightener”, der forfrisker og gør dine tattoveringer tydeligere og mere skinnende. Dit kunstværk på din krop vil nu få den opmærksomhed og værdsættelse, som den fortjener!
Derudover fugter cremen også din hud og gør den fløjlsblød, i sådan en grad, at din partner ikke længere vil kunne holde fingrene fra dig – det er blevet sværere end nogensinde før, for du føles simpelthen alt for godt!

Glidecremen har en formular, hvor man kun har benyttet sig af silikone i allerhøjeste kvalitet, for ikke kun at kunne give den bedste, mest komfortable og frækkeste følelse ved berøring, men også for at du kan nyde cremen bekymringsfrit.

Den er drøj i brug og derfor meget budgetvenlig. Med en lille smule kommer man langt, da 1 dråbe er lig med 10 dråber af almindelig massage olie, hvilket betyder at der vil gå et godt stykke tid inden du skal erstatte den. Nu har alle mulighed for at forkæle sig selv og opleve det mest fantastiske soveværelses-eventyr!

Med denne lækre sag får du desuden muligheden for at nyde de længerevarende ture i sengen uden at skulle påføre et nyt lag hele tiden. Cremen er nemlig specialiseret til at kunne holde længe og vil derfor ikke tørre så hurtigt, som en traditionel glidecreme gør. Det betyder mere tid, nydelse og intimitet med den som du elsker – en luksus, der er uvurderlig!

Yderligere information

Vægt 160 g
Størrelse 150 x 36 x 36 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.