SYSTEM JO H2O WARMING VANDBASERET GLIDECREME 120 ML

System Jo H2O Warming Vandbaseret Glidecreme tilbyder ikke blot en våd og vild fornemmelse i soveværelset, den øger også glideevnen på dit sexlegetøj, så penetrering er nemmere og samtidigt utroligt behageligt.

Oveni dette er denne glidecreme krydret med en varmende effekt, der varmer kroppen helt op og får musklerne til at slappe af, så man kan nyde stimuleringen fuldt ud – og blive klar til de helt store ture, enten alene eller sammen med partneren.

Glidecremen har en klassisk, parfumefri formular, hvor man har benyttet sig af plantebaseret glycerin, hvilket gør den yderst velegnet til nybegyndere eller dem, der måtte have sensitiv hud. Den renses nemt med vand, når legen er slut.

Ingredienser: Glycerin, Vand, Cellulose Gum, Mentha Piperita (pebermynte) ekstrakt, Methylparaben samt Propylparaben.

97 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

System Jo H2O Warming Vandbaseret Glidecreme er designet som et supplement for din krops egen “smøring”, øger glideevnen på dit yndlings sexlegetøj og gør penetrering med det lettere og endnu mere behageligt.

Det tilføjer også det ekstra krydderi til sengegymnastikken; nemlig den våde fornemmelse som glidecremen giver. Denne fornemmelse vil være utroligt ophidsende for dig, men ikke mindst din partner.

Fordelene ved denne bedstsælgende glidecreme er, at den har en formular, hvor man har benyttet sig af ren plantebaseret glycerin, og kan tilbyde både en fløjlsblød konsistens, der glider perfekt og komfortabelt og der hverken bliver klistret eller klæbrig.

Det eneste du skal gøre for, at forbedre dit sexliv, forfriske det og gøre det så spændende, som det nogensinde har været, er faktisk bare at smøre dette vidundermiddel på dit intimområde. Bare påfør – og så kan du gå igang med legen selv eller sammen med din partner!

Denne glidecreme skiller sig særligt ud fra andre, da den har en varmende effekt. Med denne bliver du og din partner begge helt vild i varmen og har opvarmet, så i er klar til den helt store sengegymnastik. Denne glidecreme holder nemlig længe, så du ikke hele tiden skal påføre et nyt “lag” gang på gang – det er luksus der vil noget!

Yderligere information

Vægt 170 g
Størrelse 150 x 40 x 40 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.