SYSTEM JO H2O ORIGINAL VANDBASERET GLIDECREME 120 ML

System Jo H2O Original Vandbaseret Glidecreme krydrer dit sexliv med en vådere og vildere fornemmelse, hvilket vil være utroligt ophidsende – både under soloseancer eller sammen med en partner.

Glidecremen har en formular, hvor man har benyttet plantebaseret glycerin og er desuden designet til at forsyne dig med en fløjlsblød og komfortabel creme, der øger glideevnen på dit sexlegetøj. Cremen vil ikke blive klistret eller klæbrig.

Cremen har den klassiske, parfumefri formular, hvilket gør den yderst velegnet til både nybegyndere og dem, der måtte lide af sensitiv hud.

Ingredienser: Glycerin, Vand, Cellulose Gum, Methylparaben, Propylparaben.

87 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

System Jo H2O Original Vandbaseret Glidecreme er designet som et supplement til kroppens egen, naturlige “smøring” af intimområdet. Bruger du derfor cremen sammen med dit yndlings sexlegetøj, så vil den øge glideevnen på det, så det bliver nemmere og meget mere behageligt at føre det ind og ud.
Glidecremen vil også give dig en vådere fornemmelse, lige der hvor du ønsker det, hvilket vil være utroligt ophidsende. Er du sammen med en partner, vil vedkommende også blive helt vild i varmen over hvor dejlig du føles.

Fordelen ved denne lækre sag er, at den er vandbaseret, hvilket betyder at den kan bruges sammen med de fleste materialer og derfor også de fleste slags sexlegetøj. Konsistensen er desuden også lidt lettere, hvilket betyder at du næsten ikke vil kunne mærke at du har smøret noget på – indtil du begynder at udforske det smurte område. Så ønsker du en vildere og vådere oplevelse, så er du kommet til den rette glidecreme!

Glidecremen har en lækker formular, hvor man har benyttet sig af plantebaseret glycerin. Resultatet af dette er en af de bedstsælgende glidecremer på markedet, der er designet til at forsyne med en fløjlsblød og yderst komfortabel creme, der hverken bliver klistret eller klæbrig.

Cremen er fri for parfume og er derfor især velegnet til nybegyndere og dem der måtte lide af sensitiv hud. Sidst kan man nemt og hurtigt væske cremen væk efter en fræk omgang sengegymnastik. Dette gøres blot med lidt vand.

Ingredienser: Glycerin, Vand, Cellulose Gum, Methylparaben, Propylparaben.

Yderligere information

Vægt 170 g
Størrelse 150 x 40 x 40 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.