SYSTEM JO H2O JELLY VANDBASERET GLIDECREME 120 ML

Tykkere tekstur, større nydelse og maksimal komfort – det er essensen af denne luksuriøse creme.
Takket være System Jo H2O Jelly Vandbaseret Glidecreme kan alle dine fantasier nemlig udleves på et splitsekund og sindsoprivende orgasmer opleves. Det er et mirakelmiddel uden lige!

Cremen har en pH-balance, der ikke forstyrrer dit intimområde, men skåner det for efterfølgende ubehagelige gener. Den er desuden både fri for parabener og Propylene Glycol, så du kan nyde bekymringsfrit.

Når legen er slut, kan cremen nemt vaskes væk ved hjælp af lidt vand.

87 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

System Jo H2O Jelly Vandbaseret Glidecreme er specielt udviklet til eksperimenterende lege af alle kroppens eurogene zoner. Den tykke tekstur på glidecremen gør nemlig dette produkt til et helt fantastisk redskab for solo seancer, pirrende parlege og i selskab med et frækt stykke sexlegetøj.

En glidecreme er ikke kun til dem, der måtte have problemer med tørhed i underlivet. Faktisk, så kan en god, luksuriøs glidecreme med fordel benyttes af alle, da den øger glideevnen på dit yndlings sexlegetøj, så penetrering bliver nemmere og mere behageligt. Samtidig med dette, så krydrer cremen også oplevelsen med ekstra spænding ved, at øge følsomheden i underlivet, så stimulation føles mere intens.

Et glad underliv betyder også et bedre sexliv. Hold derfor gang i sexlivet ved at have en god balance – og gør det mens du oplever en sindsoprivende nydelse med denne glidecreme. Den har nemlig den helt rigtige pH-balance, så cremen ikke sætter gang i det helt store oprør dernede.

Men det er ikke alt. For denne premium glidecreme er fri for parabener og Propylene Glycol, så du kan nyde den uden at skulle bekymre dig om noget som helst. Det eneste der vil være i fokus er din nydelse!

Ingredienser: Vand, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Cellulose Gum, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Banzoate, Tetrasodium EDTA.

Yderligere information

Vægt 125 g
Størrelse 170 x 60 x 40 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.