SYSTEM JO FOR MEN SILIKONEBASERET GLIDECREME 125 ML

Hvis du går og leder efter en kampklar glidecreme, der kan holde til de vildeste ture i sengen, så er System Jo For Men Silikonebaseret Glidecreme produktet, som du leder efter.

Glidecremen har en tykkere konsistens, der forstærker din nydelse og komfort under soloseancer og frække parlege. Glidecremen giver en fløjlsblød, glat følelse og bliver aldrig klistret eller klæbrig under brug.
Som en lækker detalje er glidecremen vandtæt og vil på et øjeblik forvandle dit badeværelse til det rene “lege rum”.

Cremen er fri for konverseringsmidler og har en formular, der kun indholder silikoner af yderst høj kvalitet og efterlader huden blød og uimodståelig.

Ingredienserne i glidecremen er Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Cyclotetrasiloxane samt Dimethiconol.

147 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

System Jo For Men Premium Silikonebaseret Glidecreme er designet til at virke blødgørende for huden og samtidig forstærke stimuleringen, som man får af seksuelle aktiviteter.

En god glidecreme er altafgørende for din orgasme – og heldigvis har System Jo skabt den helt perfekte glidecreme til dig, der intensiverer din stimulering, nydelse og derfor også dine orgasmer. De vil nemlig også blive mindst lige så intense og sende dig til en helt ny verden af nydelse.
Denne glidecreme komplimentere desuden også dit sexlegetøj og det vil uden tvivl være en helt ny oplevelse at kombinere de to med hinanden under en fræk soloseance eller et ophidsende forspil sammen med sin partner.

Glidecremen er silikonebaseret, hvilket betyder at du skal være opmærksom på hvilke slags sexlegetøj du benytter det sammen med. Bruger du den nemlig sammen med et sexlegetøj, der er fremstillet i silikone, vil glidecremen ødelægge overfladen på sexlegetøjet.
Fordelen ved denne silikonebaseret glidecreme er til gengæld, at den er lidt tykkere i konsistensen, i forhold til en vandbaseret, og derfor kan den holde til den længerevarende, vildere omgange i sengen uden at man hele tiden skal smøre sig ind i cremen. Nu er det slut med hele tiden at holde pauser undervejs!

Denne fløjlsbløde, glatte glidecreme er som en lækker detalje vandtæt og sørger også her for at den gør det som den skal – også selvom badeeventyret være i længere tid!
Nu er det muligt for dig at forvandle dit badeværelse til et rum fyldt med mulighed for våde, frække fantasier der kan udleves!

Premium er fri for konverseringsmidler og har en formular, der kun indholder silikoner af yderst høj kvalitet for at sikre den ultimative oplevelse med produktet. Takket være denne formular kan cremen tilbyde en øget glideevne, selv over længere tid og bliver aldrig klistret eller klæbrig.

Yderligere information

Vægt 155 g
Størrelse 145 x 40 x 40 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.