SYSTEM JO CHAMOMILE VANDBASERET GLIDECREME 120 ML

Takket være System Jo Chamomille Vandbaseret Glidecreme kan du få en vådere og vildere oplevelse med dit sexlegetøj – på en naturlig måde.

Glidecremen er nu i en ny og forbedret USDA formular, hvor 95% af ingredienserne består af certificeret, organiske ingredienser – så du kan nyde cremen bekymringsfrit.
Dette gør den desuden til en helt enestående creme, der ikke kan sammenlignes med et andet produkt.

I formularen har man tilføjet organisk vanilje smag (aroma) for at give en sød og forførende duft og smag, som vil være helt uimodståelig for dig og evt. din partner.
Glidecremen har sin smukke rav-farve fra formularens organiske kamille og den fløjlsbløde konsistens fra Agave ekstrakten.

Nyd mere sammen – og gør det naturligt med denne organiske, luksus glidecreme!

97 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

System Jo Chamomile Vandbaseret Glidecreme er en luksuriøs glidecreme, der er designet til at fremhæve nydelsen af intimitet. Glidecremen er ydest velegnet til dig, der ønsker at forkæle dig selv med et produkt, fyldt med naturlige ingredienser, der gør det muligt for dig at opnå en helt exceptionel oplevelse i soveværelset, eller hvorend du ønsker at tage denne flaske af ren nydelse hen.

Glidecremen har fået en ny og forbedret formular, der kan prale af at over 95% af formularen består af certificeret, organiske ingredienser og er, grundet sin USDA certificering, blevet et ganske bemærkelsesværdigt produkt. Der er ingen tvivl om, at denne creme er af allerhøjeste kvalitet. Den er desuden også yderst kropssikker, hvilket betyder at du kan nyde dens fløjlsbløde, pirrende fornemmelse fuldt ud, uden at skulle bekymre sig om efterfølgende gener. Din nydelse er 100% i fokus!

Den indeholder et kamille konserveringmiddel, der sørger for den utroligt smukke, naturlige rav farve. Den indeholder også Agave, der har givet cremen dens glatte, bløde konsistens.

Glidecremen renses nemt med vand og derfor vil du ikke efterfølgende have en “hinde” af glidecreme på dine fingre eller dit intimområde.
For at forbedre både smag og duft har man tilføjet organisk vanilje smag (aroma), så man kan nyde den søde, forførende dessert-duft og få vækket appetitten til endnu flere frække og intime oplevelse, både alene og sammen med en partner.

Ingredienserne i glidecremen er certificeret af CCOF og er følgende:

Vand, Chamomilla Recutita Blomst ekstrakt*, Tequilana Azul (Agave) blad ekstrakt*, Smags aromaer*, Carrageenan, Citrus Limon (citron) ekstrakt*, Citrus Grandis (grapefrugt) frugt ekstrakt*, Juniperus Communis frugt ekstrakt*, samt Rosmarinus Officinalis (rosmarin) blad ekstrakt. Alle ingredienser, der er markeret med en stjerne, er certificeret organiske ingredienser.

Yderligere information

Vægt 170 g
Størrelse 150 x 36 x 36 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.