SYSTEM JO ANAL ORIGINAL SILIKONEBASERET GLIDECREME 120 ML

Hvis du er nysgerrig efter, at udforske den spændende verden af anal stimulation, så sørg for at få den ultimative oplevelse sammen med System Jo Anal Original Silikonebaseret Premium Glidecreme.

Glidecremen har en fløjlsblød og tykkere, konsistens, der holder længere og der hverken bliver klistret eller klæbrig. Den tykkere konsistens giver maksimal komfort under anal stimulation.

Den er fri for konserveringsmidler og indeholder udelukkende silikone af allerhøjeste kvalitet for at du kan få en helt fantastisk oplevelse.

Glidecremen indeholder følgende ingredienser: Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol.

147 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

System Jo Anal Original Silikonebaseret Premium Glidecreme er en af markedets mest luksuriøse af slagsen og er designet til at fugte og blødgøre huden samt forstærke komforten under intime, anal lege.

Den fløjlsbløde, cremede glidecreme er vandtæt og holder længe, så du ikke skal påføre et nyt lag og afbryde legen midt i det hele. Dette gør den yderst velegnet til de længerevarende, vildere ture i sengen, hvor du og evt. din partner kan udforske hinanden og dykke dybere ind i jeres frække fantasier og udleve dem til fulde.

Jo Anal Original Silikonebaseret Premium Glidecreme er fri for konserveringsmidler og har en formular, hvor man kun har benyttet silikone af den allerbedste kvalitet for at sikre den bedste oplevelse for dig.

Glidecremen har en tykkere konsistens, hvilket, udover at gøre den yderst velegnet at benytte når man skal nyde den spændende følelse af anal stimulation, også gør, at den holdere længere uden du er nødsaget til at stoppe hvad du har gang i og påfører et nyt lag på anus. Derudover, så vil glidecremen aldrig føles klistret eller klæbrig.
Denne frihed giver tid til at du enten kan forkæle dig selv, eller din elskede partner lidt ud over det sædvanlige. Dét er en luksus, der er uundværlig når man skal forkæle sig selv!

Yderligere information

Vægt 150 g
Størrelse 150 x 36 x 36 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.