SYSTEM JO ANAL H2O WARMING VANDBASERET GLIDECREME 120 ML

System jo Anal H2O Warming Vandbaseret Glidecreme tilbyder maksimal komfort under de pirrende anal lege.

Den let tykkere og fløjlsbløde konsistens vil føles helt uimodståelige mod huden. Vær klar til en vådere og vildere oplevelse end nogensinde før!
Denne glidecreme har en formular, der kun indeholder plantebaseret glycerin og kan derfor tilbyde en god glideevne ud fra kvalitetsingredienser.

Anal H2H Warming kan bruges sammen med dit yndlings sexlegetøj, da den er kompatibel med de fleste materialer.

Ingredienser: Glycerin, Vand, Cellulose Gym, Mentha Piperita (pebermynte), Methylparaben, Propylparaben.

147 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

System jo Anal H2O Warming Vandbaseret Glidecreme er designet til at forstærke komfort under pirrende anal stimulation og på den måde tilbyde den mest ultimative oplevelse for dig.

Anal glidecremen er udstyret med en formular, hvor man udelukkende har benyttet sig af rent plantebaseret glycerin, for at du ikke skal bekymre dig om “sjove” tilføjede kemikalier – med denne glidecreme ved din side kan du nyde på en naturlig måde, der vil gøre en verden til forskel for dig.

Glidecremen har en fløjlsblød og cremet konsistens, der holder længe, hvilket gør den yderst velegnet til den længerevarende sengegymnastik, ikke tørrer ud på på de mest ubelejlige tidspunkter og heller ikke vil blive klistret eller klæbrig.

Anal glidecremen er vandbaseret, hvilket betyder, at den uden problemer vil kunne benyttes sammen med de fleste materialer og derfor også sammen med dit yndlings sexlegetøj.
Glidecremen vil komplimentere sexlegetøjet, da den vil krydre oplevelsen med en vådere fornemmelse, der vil være utroligt ophidsende for dig. Den vil desuden også øge glideevnen på legetøjet, hvilket gør det nemmere og mere behageligt at føre det ind og ud, og kan derfor tilbyde maksimal komfort.

Når legen er slut, og du har nået helt et helt sindsoprivende klimaks, så kan du nemt og hurtigt fjerne glidecremen fra din følsomme hud, så du ikke skal rende rundt med det. Det eneste du skal bruge er faktisk blot lidt vand og så er det væk.

Yderligere information

Vægt 170 g
Størrelse 150 x 36 x 36 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.