SYSTEM JO ANAL H2O VANDBASERET GLIDECREME 120 ML

System Jo Anal H2O Vandbaseret Glidecreme tilbyder maksimal komfort selv under de vildeste anal-lege.

På et splitsekund kan du få den vildeste og vådeste oplevelse i et af kroppens absolut mest følsomme områder. Hvad er der ikke at elske ved den?

Glidecremen har en formular, hvor man kun har benyttet sig af glycerin, der er plantebaseret. Takket være dets ingredienser, der er af allerhøjeste kvalitet, vil man opnå det mest komfortable og lækre glid, der vil sikre at alle ens frække fantasier kan udleves.

Ingredienser: Vand, Cellulose Gum, Methylparaben, Propylparaben.

97 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

System Jo Anal H2O Vandbaseret Glidecreme er designet for at skabe maksimal komfort under anal stimulation.

Ofte spænder man i kroppens muskler, når man enten er spændt eller nervøs, hvilket kan resultere i en lettere ubehagelige oplevelse. En god glidecreme, som denne vandbaseret anal glidecreme, giver den mest behagelige oplevelse, der får kroppen til at slappe mere af, så man kan nyde stimulationen i anus fuldt ud. Du vil opleve så fantastisk en nydelse, at det er lige så englene synger!

Glidecremens våde, glatte overflade øger også glideevnen på dit sexlegetøj, så penetrering er nemmere og mere behageligt. Den våde fornemmelse vil i øvrigt føles helt utroligt ophidsende og være med til at sætte ordentligt gang i “festen”.

Glidecremen har en formular, hvor man udelukkende har benyttet plantebaseret glycerin, der sørger for det mest komfortable og lækre glid takket være dets lækre ingredienser af allerhøjeste kvalitet.
Den fløjlsbløde, nærmest smøragtige creme tilbyder desuden også et længerevarende glid, så man ikke hele tiden skal påføre et nyt lag. Den bliver heller ikke klæbrig eller klistret.

Anal H2O glidecreme kan med fordel bruges sammen med dit yndlings sexlegetøj, da den komplimentere de fleste materialer, og er desuden nem at rengøre. Man fjerner den blot med hjælp af lidt vand.

Yderligere information

Vægt 170 g
Størrelse 150 x 36 x 36 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.