SYSTEM JO ALL-IN-ONE STRAWBERRY SQUEEZ 120 ML

System Jo All-In-One Strawberry Squeez krydrer almindelig massage med en mere legesyg appetit for sensuel berøring.

Denne lækre massage glide kan også bruges til tattoveringer, da den får dem til at fremstå tydeligere, friskere og mere skinnende, eller blot benyttes som en god hud balsam, da den efterlader huden utrolig fløjlsblød og hydreret.

Produktet er meget drøjt i brug og man skal ikke bruge meget for at komme en lang vej. 1 dråbe svarer nemlig til 10 dråber af en almindelig massage olie. Derfor vil den også holde i lang tid.

Strawberry Squeeze har, som navnet indikerer, en dejlig duft af søde jordbær, der vil vække enhvers appetit.
Produktets ingredienser er følgende; Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Cyclotetrasiloxane, Dimethiconol, Fragrance (Parfum), Benzyl Benzoate

137 Kr.

Beskrivelse

System Jo All-In-One Strawberry Squeez er en silikonebaseret massage glide, der også fungerer som et tattoverings “klaringsmiddel” og en lækker hud balsam. Dine tattoveringer vil skine, stråle og se dejligt friske ud, mens din hud føles fløjlsblød ved berøring og dufte dejligt af søde jordbær!

Den luksuriøse massage glide er lavet af en formular, hvor man udelukkende har benyttet sig af silikone af allerhøjeste kvalitet og andre kropssikre ingredienser for at du kan få den absolut bedste oplevelse sammen med produktet.

Da Produktet består af en masse kvalitets ingredienser, sørger den for en helt fantastisk følelse ved berøring, der ikke kan sammenlignes med noget andet. Når man først modtager en lækker massage, kombineret med dette produkt vil man ikke kunne få armene ned af ren og skær begejstring. Fra nu af vil alle dine massager være himmelske!
Den fløjlsbløde glide gør den nemlig til den perfekte partner i en lækker kropsmassage, der kan opnås næsten uden at gøre en indsats, men hvor hver eneste cm af din (nu) bløde krop stadig bliver forkælet og kælet for!

En lille smule rækker langt, en dråbe svarer nemlig til 10 dråber af en almindelig massage olie, og derfor kan denne lækre massage glide selvfølgelig holde i langt tid. Nu slipper du for at skulle gå ud og købe nyt massage tilbehør efter få omgange!

Yderligere information

Vægt 150 g
Størrelse 150 x 36 x 36 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.