SVAKOM TRYSTA ROLLING RABBIT VIBRATOR PINK

Med Svakom Trysta Rolling Rabbit vibrator får du en effektiv G-punktsvibrator, der er formet efter en rabbit vibrator for at kunne stimulere klitoris samtidig.

Denne vibrator er stilfuld, elegant og ekslusiv, men lad dig ikke narre, for når man først tænder for den vil den forvandle sig til det rene, vilde sexmonster.

Vibratoren har hele 7 forskellige vibrationsmønstre at tilbyde , hvoraf 4 er ved g-punktet og 3 er ved klitoris. Derudover er der også hele 5 forskellige vibrationshastigheder. Det er bogstaveligtalt kun fantasien der sætter grænser!
På spidsen af g-punktsvibratoren sidder der en lille, men utroligt pirrende, kugle der kan rulle frem og tilbage mens vibratoren er i brug. Det er ekstra stimulation når det er bedst.

Tag Svakom Trysta Rolling Rabbit vibrator – også i brusebadet, badekarret eller en swimmingpool. Vibratoren er nemlig vandtæt og altid klar til at give de frækkeste oplevelser.

Trysta er desuden genopladelig og 100% vandtæt.

537 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 6959633100585 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Svakom Trysta Rolling Rabbit vibrator er til kvinden, der ikke vil gå på kompromis med sin nydelse. Vibratoren tilbyder nemlig en klitoris-og g-punkts stimulation, som er helt unik og usammenlignelig.

Vibratoren er formet som en rabbit vibrator og har ligeledes et hoved og en arm, hvor det ene er større end det andet. Det store hoved vil med sin buede form ramme g-punktet helt perfekt, mens den lille arm vil kilde og pirre klitoris på en helt uimodståelig måde.
Den lille arm, der også fungerer som en klitorisvibrator, er designet ergonomisk med en lille vinkel for at kunne ramme klitoris helt perfekt. På denne måde kan vibratoren også tilbyde en utrolig målrettet stimulans.

De to hoveder har hver sin motor, hvilket gør legen endnu mere spændende. Det giver nemlig flere muligheder da hovedet har hele 4 vibrationsmønstre at tilbyde, mens armen har 3. Derudover har vibratoren hele 5 forskellige vibrationshastigheder at lege og eksperimentere med. Vibrationerne fra hovedet og armen er ikke de samme og det vil du hurtigt opdage når du sidder med denne frækkert.
De er nemlig tilpasset så den ene egner sig perfekt til g-punkts stimulation og den anden til klitoris stimulation. Dette er for at sikre sig den perfekte oplevelse hvor man f.eks. ikke bliver nødt til at stoppe fordi klitoris bliver overstimuleret fordi der ikke er taget hensyn til det utroligt følsomme område.

Rabbit vibratoren, der sidder både i hovedet og i armen er enormt kraftfuld og de tilsammen 37 forskellige indstillinger som du kan vælge imellem, vil også føles utroligt intense – men på den helt rigtige måde. De mange vibrationsmønstre- og hastigheder gør det muligt for dig at skræddersy den helt perfekte indstilling, der ender i fantastiske orgasmer hver gang.
Det er nemt at indstille vibratoren når man skal tilpasse den. Man skifter nemlig hurtigt og nemt imellem de forskellige niveauer og hastigheder med de 3 knapper, der er placeret på Trystas håndtag. Med denne klitoris vibrator slipper du altså for at bekymre dig over fjernbetjeninger, der elsker at gemme sig.

Hvis man har en partner, så lad ikke vedkommende føle sig udenfor. Inddrag din partner ved at lade dem overtage styringen over dit sexlegetøj, indstillingerne og derfor også din nydelse. En frækkere parleg findes ikke!
Det store hoved er desuden krydret med en lille magisk ingrediens, nemlig en lille kugle, der ruller frem og tilbage under brug. Kuglen giver ekstra stimulering, hvilket for alvor vil vække alle kroppens sanser.

Og i behøver ikke kun lege i soveværelset. Hvis du har en fræk fantasi om at rykke sengegymnastikken udenfor så kan dette gøres ved f.eks. at lade den få sig en yderst spændende dukkert i badekarret. Du kan også lade den holde dig med selskab i brusebadet. Trysta er nemlig 100% vandtæt og altid kampklar når lysten pludseligt måtte opstå.
Da den er vandtæt er den desuden meget nemmere at rengøre. Man gør rengører blot med lidt vand sammen med en god, antibakteriel toycleaner, lader den tørre. Når den er helt tør vil den være så ren som da man tog den ud af pakken første gang.

Du kan trygt lade Trysta få alle dine ømme muskler til at slappe af. Den er nemlig fremstillet af silikone, der er fri for farlige ftalater. Dette gør den hudvenlig og sikker for kroppen at bruge.

Denne rabbit vibrator er genopladelig, tager 2 timer at oplade og kan tilbyde 1 time fyldt med sjov og frække fantasier der kan udleves.

Forkæl dig selv, eller din partner, med noget der kæler for din krop og som resulterer i magiske orgasmer, hver gang. Giv den ultimative forkælelse med Svakom Trysta Rolling Rabbit Vibrator!

Yderligere information

Vægt 435 g
Størrelse 250 x 105 x 60 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.