Tilbud

SVAKOM EMMA MINI WAND LILLA

Svakom Mini Emma er til kvinden, eller manden, som ønsker et to-i-en apparat. I de travle, stressende hverdag kan den nemlig blive din bedste ven. Mærk blot hvordan wanden vil løsne op for alle dine muskelinfiltrationer og du vil blive forført af den fantastiske massage, som den vil give dig. Men når mørket falder på og lysten dukker op, kan den på et splitsekund gå fra at være et uskyldigt massageapparat til at være det ultimative sex redskab. Perfekt til både soloseancer og fræk parleg, hvor den ene partner tager føringen. Lavet i 100% ftalatfri silikone. Wanden har tre knapper som styrer de 5 forskellige vibrationsindstillinger (+ “intelligent mode”).  Denne wand er i en sensuel lilla. 

497 Kr. 397 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Svakom Mini Emma Wand er den perfekte blanding af en mellem-stor vibrator og en lille magic wand. Wanden er velegnet både til stimulering af ømmemusklerne, men også de eurogene zoner. Så leder du efter et apparat, som både er praktisk og uskyldigt når der skal løsnes op for de spændte muskler i den stressede hverdag, og samtidig kan forvandle sig til det ultimative sexlegetøj, når hele kroppen skal varmes op inden den helt store sengegymnastik, så behøver du ikke lede videre. 

Lad dig ikke tage fejl af den lille vibrator, som Mini Emma nu engang er. For selvom den er lille, så er den kraftfuld og hidsig, når der er behov for det. På grund af det luksuriøse silikone og det praktiske design er Mini Emmas runde hoved, ikke blot behageligt når det berører kroppen, men også utrolig fleksibel i alle retninger, hvilket gør den til en mester i at ramme dit G-punkt. Ønsker du at få din klitoris stimuleret, eller det vagina området i det hele taget, er dette heller ikke et problem. Som det ultimative sex redskab, er det selvfølgelig ikke kun til de ømme muskler, at manden kan få glæde af denne wand, men derimod også på alle hans erogene zoner, hvis han ønsker dette. 

For at opnå den mest tilfredstillende, gnidningsfri massage og stimulation med Emma Mini, anbefales det at bruge en vandbaseret glidecreme sammen med wanden. 

For at tilpasse sig alles behov og give brugeren mulighed for variation har Emma Mini desuden hele 5 vibrationsindstillinger, som går alt fra “normale” til “kulminerende ekstase”. Som et ekstra krydderi har wanden også et “intelligent mode”. Dette er en indstilling, som med et nøje udregnet interval,  skifter mellem alle fem vibrationer. Denne vibrationsindstilling er skabt på grundlag af kvinders erfaringer. På trods af det brede spektrum af vibrationer og det faktum, at nogle af vibrationerne på skalaen er yderst kraftige, så er Mini Emma næsten lydløs. Dette betyder, at den kan tages med, og nydes hvor som helst, uden at blive opdaget midt i akten. Da den er vandtæt, betyder det også, at den kan tages med i poolen, i badekarret, under bruseren osv. – mulighederne er mange! Det gør den også utroligt nem at rengøre efter brug, da den kan vaskes med varmt vand og mild sæbe eller evt. desinficeres med toycleaner, hvis man synes at det er nemmere. Når den er rengjort skal man dog huske, at opbevare den i den medfølgende stofpose, så den ligger støvfrit og tørt. 

Trods alle de forskellige indstillinger, har Mini Emma kun tre knapper at styre med. Knapperne på wanden har enten to eller flere funktioner. 

“S” knappen i midten af wanden: Hold knappen nede i 2 sekunder. Dette er for at tænde og slukke wanden. Det er også denne knap som man skal klikke, for at vælge “intelligent mode”. For at gentage “Intelligent mode” igen og igen så skal man dobbelt klikke på denne knap. 

“Pil op” knappen: for at øge vibrationshastigheden er det denne knap du skal klikke på. For at gå til forrige vibrationsmønster skal du dobbeltklikke på denne knap. 

“Pil ned” knappen, som er placeret forneden: det er denne knap som du skal klikke på, for at sænke vibrationshastigheden. Dobbeltklik for at gå til næste vibrationsmønster. 

Som det sidste prik over i’et er Mini Emma opladelig. Der medfølger en usb-oplader, så man slipper for at tænke på at udskifte batterier. Sæt blot ladestikket i enden af vibratoren og usb-stikket til en usb-port eller en usb-adaptor. Når wanden har registreret at den er sat til ladning, vil du se et LED-lys, som er placeret rundt om kontrolpanelet, blinke. Det tager ca. halvanden time før Mini Emma er fuldt opladet, men så kan den også køre i 2 timer. 

Yderligere information

Vægt 405 g
Størrelse 250 x 105 x 60 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.