SVAKOM ELVA FJERNBETJENT VIBRATOR ÆG LILLA

Alle fortjener glæden ved et vibrator æg og med Svakom Elva får du den bedste af slagsen.

Udstyret med imponerende 25 vibrationsindstillinger og et ekstra, nemlig Intelligent mode, der går igennem en masse “faser”/intensiteter præcis som hvis man dyrkede sex med sin partner. De mange muligheder betyder, at man kan skræddersy sin egen indstilling, der vil garantere en orgasme – hver gang.

Elva kan nydes hvor som helst – og hvor som helst. Den er nemlig lydsvag og vandtæt, hvilket gør legene med vibrator ægget endnu vildere.
Styres desuden via fjernbetjening, der har en rækkevidde på 8-10 meter.

Med Vibrator ægget slipper du for at skulle udskifte batterier. Den er nemlig genopladelig med en ladetid på ca. 1 time. Med i købet fås en fjernbetjening, et USB-kabel til opladning samt en smart satin opbevaringspose til beskyttelse af sexlegetøjet.

Ægget har en længde på 8 cm og en diameter på 3,4 cm. Den lille størrelse gør den utrolig rejsevenlig.

447 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Med Svakom Elva får du et af markedets absolut mest eksklusive vibrator æg, der udover at være utrolig enkel og stilfuld, indholder en masse kraft og “kampgejst”.

Onani må godt føles som et luksus – og et godt skridt på vejen er et tiltrækkende udseende på sit sexlegetøj. Men det er også vigtigt, at sexlegetøjet ikke skuffer i praksis. Det er heldigvis langt fra tilfældet med Elva, der både er smuk visuel og utrolig ophidsende i brug.

For at få den bedst mulige oplevelse er vibrator ægget fremstillet i fleksibelt silikone, der tilpasser sig kroppens temperatur.
Den bløde, lidt glatte overflade gør det ikke kun nemmere at indføre, men også mere behageligt, selv når man bruger det i længere tid. Derfor kan man snildt føre ægget op og gå rundt med det i offentligheden i en pirrende leg, uden at det går hen og bliver smertefuldt. Vi anbefaler dog en vandbaseret glidecreme for den bedste oplevelse. Silikonen er desuden fri for farlige fthalater og er derfor hudvenlig.

For at sikkerheden er i top med ægget, og det ikke går på en selvstændig rejse i dit indre, er Elva udstyret med en snor, der gør at vibratoren nemt kan føres ud igen.

Vibratoren fra Svakom kan tages med overalt – også selvom det er i kufferten i lufthavnen på vej til udlandet, eller blot i håndtasken på vej til og fra arbejdet. Dens størrelse gør den nemlig utrolig rejsevenlig.

For at intensivere fordelen ved materialet er ægget udstyret med en lille motor, der leverer kraftige pulserende og ophidsende vibrationer. Med Elva føler man sig aldrig begrænset – for der er hele 25 forskellige indstillinger at eksperimentere og variere i mellem. Vibrationsindstillinger, som din partner kan få magten over i en fræk parleg.

Ikke nok med, at der er mange spændende vibrationsmønstre, så kan man også tage ægget med på badeværelset. Elva er nemlig vandtæt og derfor klar til selv de vådeste klimaer. Dog skal man passe på fjernbetjeningen, der kun er stænktæt. Nu har det aldrig været nemmere at få god sex på en ganske almindelig, halv-kedelig hverdag, eller hvornår man ellers ønsker det!

Lige så nemt det er at bruge Elva, lige så nemt er det at oplade ægget. Det gøres nemlig hurtig og nemt med det medfølgende USB-kabel. Du skal kun undvære dit elskede legetøj i 2 timer, og så er der 1 times fri leg, enten alene eller sammen med sin partner.

Hvis man leder efter et sexlegetøj, der vil guider en til det ultimative klimaks, hver gang, er der ingen tvivl om at Svakom Elva er det rette sexlegetøj for en!

Yderligere information

Vægt 285 g
Størrelse 150 x 120 x 60 mm