SVAKOM ADONIS WARMING RABBIT VIBRATOR PINK

Svakom Adonis Warming Rabbit vibrator er den ultimative vibrator, der kan alt hvad hjertet måtte begære.

Udstyret med hele 36 forskellige indstillingsmuligheder for at du, eller din partner, kan skræddersy den perfekte indstilling der sikrer en ubeskrivelig orgasme hver gang. Indstillingerne består af 7 vibrationsmønstre, 5 intensiteter samt et intelligent mode, der er forudindstillet med en række mønstre og hastigheder for at pirre brugeren til ukendelighed. For ekstra stimulation er vibratoren udstyret med riller for ekstra stimulation både på klitoris og G-punktet.

Som noget helt unikt kan Adonis opvarmes til 38 grader i g-punktsvibratoren. Dette gøres let og enkelt ved blot et tryk på en knap. Vibratoren generelt er desuden utrolig brugervenlig.

Da Adonis Warming Rabbit vibrator er vandtæt vil den kunne klare en dykketur i badekaret eller under bruseren. Dette gør den også nem at rengøre.

Fremstillet i 100% ftalatfri silikone for din sikkerhedsskyld. Materialet er nemlig hudvenligt og kropssikkert at anvende. Vibratoren er genopladelig og oplader medfølger.

787 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 6959633100554 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Med Svakom Adonis Warming Rabbit vibrator får du alt hvad du skal bruge for en helt uforglemmelig aften. Med en uovervindelig kombination af pulserende vibrationer, pirrende riller og en forførende varme er den uimodståelig. Med den i hånden har du garanti for fortræffelige orgasmer i massevis!

Adonis er altid kampklar og er klar til selv de længste seancer. Den kan nemlig bruges og eksperimenteres med i op til 48 timer, hvis man ønsker dette. Nu er det slut med at skulle stoppe legen fordi sexlegetøjet pludseligt skal oplades!

Noget af det bedste stimulation der findes, er dobbelt stimulation, hvor flere forskellige dele af kroppen forkæles. Derfor er der med Adonis en enhed til det ene og det andet.
Rabbit vibratoren er nemlig ergonomisk designet til at ramme plet – første gang. Med sin bløde, kurvede form vil den vil den lynhurtigt kunne finde og forkæle både klitoris og det eftertragtede G-punkt. Og det gør den i øvrigt samtidig. Rabbit vibratoren har nemlig både et hoved til indre stimulation og en lille arm til ydre stimulation.

Men det er ikke alt. Rabbit vibratoren har nemlig en rillet overflade både ved hovedet, der stimulerer G-punktet og armen, der stimulerer klitoris.
Den rillede overflade sørger for ekstra stimulation lige der hvor du allerhelst vil have det. Derudover tilbyder den sin innovative, unikke varmeteknik, der gør stimulationen endnu mere spændende. Denne teknik gør det nemlig muligt at varme Adonis op til hele 38 grader, hvilket er utroligt tæt på kropstemperatur. Med denne vibrator slipper man for den ubehagelige følelese af nærmest at få et kuldechok når sexlegetøjet føres op!

Forestil dig kombinationen af en rillet overflade, en dejlig varme der giver en autentisk følelse af en penis samt pulserende vibrationer, der intensiverer alle stimulationer. Dette er essensen af Adonis Warming Rabbit vibrator – og mere til. Den er også lig med flere muligheder.
Vibratoren har nemlig hele 7 forskellige vibrationsmønstre, hvor hver har 5 forskellige intensiteter samt et intelligent mode.

Sidstnævnte er en forudindstillet vibrationsrutine, hvor man får glæde af forskellige vibrationsmønstre -og hastigheder, der med garanti vil lede til store, intense orgasmer. For at sætte gang i denne indstilling trykkes der på en enkelt knap – og så vil man blive sendt på en rejse fyldt med nydelse. Med denne indstilling skal man blot låne sig tilbage og lade Adonis’ vibrationer stige i intensitet og skifte vibrationsmønster, uden du overhovedet behøver røre en finger.

På trods af vibratorens kraftfulde motor er den tæt på at være helt lydløs når man bruger den. Så slipper du for at modtage klager fra naboer eller værelseskammerater og kan blot fokusere på den nydelse du modtager.

Adonis kan nydes overalt – og er kampklar i selv de vådeste klimaer. Den er nemlig vandtæt og kan sagtens klare en lille dukkert eller en tur under bruseren. Fra nu af vil det rutinerede, daglige bad aldrig være kedeligt mere – det vil nemlig blive et højdepunkt, som du vil gå og glæde dig til.

Hader du når sexlegetøjets batteri dør midt i akten? Der er ikke noget værre end en pludselig distrahering, der ødelægger stemningen. Men det behøver ikke ske længere. For Denne rabbit vibrator har en udholdenhed som ingen andre og er derfor frisk og klar til masser af leg i op til 48 timer!
Du slipper sågar for at skifte batterier. For Adonis er heldigivis genopladelig.

Vibratoren kan bruges alene, men også sammen med en partner. Man kan med fordel lade sin partner overtage styringen over dette sexmonster for en helt uforglemmelig oplevelse, som i begge vil elske.

Tag på en rejse med Adonis og få en helt uforglemmelig oplevelse, uanset om du er alene eller sammen med en partner. Lukker du rabbit vibratoren ind i dit hjem vil den med sikkerhed blive din nye bedste ven.

Yderligere information

Vægt 500 g
Størrelse 250 x 105 x 60 mm