Strap-On Duo Dobbelt vibrerende påspændingsdildo

Fræk vibrerende dobbelt strap-on med en sort aftagelig kunstlæder bælte og to penis-formede latex vibratorer. Den største vibrator måler 15 cm, med en diameter på ca 3,5 cm, og den lille vibrator er 10 cm lang, og samme diameter på ca 3,5 cm. Begge vibratorer kan styres separat, med separate styreenheder.

Den dobbelte strap-on er batteridrevet og kræver 4 stk. AA-batterier for at kunne give dig en sindsoprivende oplevelse. Batterier medfølger ikke.

297 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Takket være Strap-On Duo Dobbelt vibrerende påspændingsdildo kan du og din partner nyde meget mere sammen. Sættet er beregnet til homoseksuelle, kvinde-kvinde forhold, da den ene af jer bærer strap-on dildoerne ved at føre en af de to dildoer op i vagina. Den anden dildo er den, som du skal forkæle din partner med. Når dildoen er ført op, spænder du harnesset rundt om kroppen, så du kan tilbyde din partner målrettet stimulation. Det er nemt og gøres på et øjeblik, så du og din partner ikke skal vente på at opleve ultimativ nydelse!

Men det er ikke alt. Oveni puljen er der blevet føjet lækre, pulserende vibrationer til oplevelsen, en utrolig ophidsende følelse, der vil vække alle sanserne i kroppen, både på du og din partner. Den intensive stimulation vil også påvirke de orgasmer, som du og din partner med garanti vil opleve. Vær forberedt på eksplosive orgasmer, som aldrig før!
Hver dildo vibrator er udstyret med en kraftfuld og kampklar motor, der er skabt for jeres nydelses skyld, hvilket i begge vil kunne mærke. De kan styres separat med forskellige styreenheder, så i kan nyde jeres forskellige præferencer sammen og jeres selskab.

De to dildoer er i forskellige størrelser. Den største af dem har en størrelse på 15 cm, mens den mindste har en størrelse på 10 cm. Begge dildo vibratorer har en diameter på ca. 3,5 cm. Harnesset af kunstlæder er aftageligt, hvis man ønsker dette.

Materiale: latex / ABS. Fri for phthalater Bruger 4 stk AA batterier som skal tilkøbes.

Yderligere information

Vægt 400 g
Størrelse 85 x 215 x 170 mm