Tilbud

SQWEEL XT ORALSEXSIMULATOR TIL MÆND

Forkæl dig selv, eller din mand med den vidunderlige og utrolige naturtro oralsex simulator, Sqweel XT – han fortjener det. Perfekt til onani, eller til pirrende forspil med partneren. Med i købet får man 2 “hjul” som man kan skifte i mellem og som har en diameter på 5 cm. Hjulene har hver især har 10 tunger. Den ene er til blid og blød oralsex, mens den anden er til vildere, lidt strammere oralsex. Det anbefales, at man benytter simulatoren sammen med en vandbaseret glidecreme, for en uforglemmelig, guddommelig nydelse. Selvom kæresten ikke kan hamle op med dette vidunder, så udeluk ikke vedkommende – lad dem tage styringen, mens du er i den syvende himmel. Sqweel XT er opladelig og vandtæt.

547 Kr. 497 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 5060428809642 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Kan du ikke få nok af oralsex og er du træt af ømme kæber og andre undskyldninger fra din partner? Nu kan du slippe for at vente på, at blive forkælet af din partner. Sqweel XT sørger nemlig for, at du kan få naturtro blowjobs, hvor som helst og når som helst og er altid klar, lige så længe du ønsker. Faktisk er Sqweel XT så tilfredsstillende, at mange mænd efter at de har prøvet sqweel, foretrækker den frem for deres partnere.

Det er der selvfølgelig to rigtige gode grunde til:

For det første, får Sqweel XT aldrig ømme kæber og ønsker ikke at få noget igen. Du kan blot slappe af og nyde, uden at skulle tænke på at yde.

For det andet, så har sqweel mere end én tunge og dét er lidt svært for kæresten at hamle op med. Faktisk har den hele 10 tunger, som alle sammen, på samme tid, fokuserer på at forkæle dig. Med i din Sqweel får du 2 sæt af 10 roterende tunger; det ene er til når man lyster et blødt og blidt blowjob, mens det andet er ekstra stramt, hvilket giver et pirrende tryk på din penis og altså til når man lyster det lidt hårdere. Der er også mulighed for variation, for hvis du ønsker at udforske disse tunger og prøve noget nyt, så kan man faktisk vende tungerne. Man kan også inddrage partneren i en fræk parleg ved, at lade vedkommende tage styringen over dig. En ting er i hvert fald helt sikket; du kommer ikke til at kede dig med denne oralsexsimulator!

Hjulene har en diameter på 5 cm. Tungerne fylder en god del af hjulene, men på trods af dette kan de fleste mænd sagtens bruge dem. For at give dig den mest naturlige og behagelige følelse, er tungerne i medicinsk silikone. Hvis du tilfører lidt vandbaseret glidecreme, vil du ikke fortryde det; det vil nemlig give dig den bedste nydelse og oplevelse med simulatoren og med sikkerhed føre dig til en vild og hed orgasme.

Med Sqweeel XT er det dig som har styringen. Dette betyder også, at du selv kan bestemme hvordan og hvorledes med hensyn til hastighed og rotationsmønstre. På det ergonomiske greb sidder der knapper. Det er disse knapper du skal bruge for, at skifte i mellem de tre forskellige hastigheder og de tre forskellige rotationsmønstre . For at give brugeren den maksimale kontrol har man formet simulatoren med en ergonomisk facon, der sammen med simulatorens ru overflade giver et godt greb og sørger for, at den ikke glider fra en under akten.

Med sqweel XT kan det ikke blive meget nemmere at forkæle sig selv. Du slipper for at skifte batterier, da den er opladelig, den er vandtæt, så du kan tage den med i badet, hvilket i øvrigt gør den utrolig nem at rengøre. Brug blot lidt vand og sæbe og så er den “good to go”. For en fuldstændig rengøring, anbefaler vi dog en antikbakteriel rengørringsspray.

Yderligere information

Vægt 285 g
Størrelse 200 x 95 x 50 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.