SPORTSHEETS LEATHER LEASH & COLLAR

Med Sportsheets Leather Leash & Collar kan du udforske den spændende verden af kinky BDSM leg på bedste vis. Tag kontrollen og vis din partner hvem der bestemmer i en fræk dominans leg!
Både halsbåndet og snoren er fremstillet af 100% ægte premium læder samt metal, der er nikkelfri.
Dette justerbar halsbånd er i en one size størrelse, der passer til de fleste, da den kan justeres helt op til 43 cm.
Halsbåndet er udstyret med et klik-spænde, der gør det nemt at lukke det helt tæt ved brug. Det er desuden også udstyret med en smart lille D-ring, hvor halsbåndets snor nemt og hurtigt klikkes på.
For enden af snoren er der en belejlig “løkke” til håndleddet for at skabe fuld kontrol over den underdanige partner.
Bredden på halsbåndet er 3,8 cm, mens længden på snoren er 106,5 cm. Både halsbånd og snor er snøret med kunstig pels for maksimal komfort.

267 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Hvis man elsker at dominere sin partner, eller blive domineret af vedkommende, så er Sportsheets Leather Leash & Collar, uden tvivl en af de bedste måder at tage styringen på. Med den kan i nemlig tage på en erotisk gåtur, som i sent vil glemme!

dominans lege kan være utroligt frække, hvis de bliver udført på den rette måde. Med dette halsbånd med tilhørende snor har i muligheden for at eksperimentere med vilde dominans lege. For giver ikke en større følelse af magt end at gå en tur med sin partner og selv kunne styre hvor aftenen fører hen?

Med Sportsheets er der styr på design og praksis. Hele sættet er nemlig utrolig stilfuld og enkel i sit udtryk, men også behageligt at bruge.

Sættet er fremstillet af luksuriøst læder, der vil føles enormt pirrende mod huden. De små “knapper” giver et klassisk look af en hundesnor. Disse faktorer skaber et lækkert finish rent visuelt. De små metal-stykker på sættet er desuden lavet af nikkelfri metal, så man bekymringsfrit kan nyde legen.

Halsbåndet er i en størrelse, nemlig one size, men kan bruges af de fleste da båndet kan justeres og udvides op til 43 cm. For at åbne og lukke halsbåndet er der benyttet et smart klik-spænde, hvilket også gør det mere sikkert at bruge. Ønsker man nemlig at stoppe legen pludseligt skal man blot klikke det af – og så er man fri på et splitsekund.
På fronten af halsbåndet er der en lille D-ring, hvor man sætter snoren på.
For enden af den lange snor er der en lille “løkke”, hvor man placerer sit håndled. Dette er for at give ultimativ støtte for “lufteren” og samtidig fuldkontrol over den underdanige partner.

Både halsbåndet og snoren er snøret med blødt, kunstig pels for at både den dominerende og underdanige partner kan få det så behageligt som overhovedet muligt. Og behageligt, det føles Sportsheets Leather Leash & Collar!

Tag på en forførende og yderst erotisk gåtur med din partner og opdag den spændende verden af fræk BDSM sex. Når først i har prøvet det, vil i ikke have lyst til at prøve andet.

Yderligere information

Vægt 195 g
Størrelse 270 x 125 x 55 mm