SILICONE STYM G-PUNKT VIBRATOR

Leder du efter et smukt og elegant sexlegetøj, der bringer ny spænding ind i dit sexliv? Så er Silicone Stym G-punkt Vibrator fra Toyz4Lovers det perfekte krydderi til sengegymnastikken.

Vibratoren er udstyret med et lille knæk, der rammer det eftertragtede G-punkt helt perfekt. Det er målrettet stimulation når det er bedst!

Silicone Stym giver bringer flere muligheder på bordet – den har nemlig 10 utroligt spændende og pirrende hastigheder, som man kan eksperimentere med – både alene eller sammen med en partner.
Tag vibratoren med i badet – den er nemlig vandtæt.

Fremstillet i fløjlsblødt kvalitets silikone, der tilføjer mere stimulation til oplevelsen. Det kan nydes bekymringsfrit da det er fri for farlige ftalater.
Vibratoren er 12,5 cm i længden og 2 cm i diameteren. Vibratoren kræver 1 x AAA-batterier, der ikke medfølger.

167 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 8053629695364 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Så er Silicone Stym G-punkt Vibrator fra Toyz4Lovers er den perfekte kombination af elegance og styrke. Vibratoren er nemlig altid kampklar til selv de vildeste ture, men er så diskret og stilfuld i sit design at den kan nydes overalt.

Vibratoren er udformet til at kunne leverer helt perfekt og præcis, målrettet stimulation. Den har derfor et lille knæk for enden af vibratoren for at kunne pirre og stimulere g-punktet hele perfekt – hver eneste gang man tager den i brug. På denne måde opnår du maksimal nydelse!

Den er fremstillet i silikone af allerhøjeste kvalitet, hvilket efterlader vibratoren med en utrolig blød og pirrende overflade. Det lækre silikone er fri for ftalater, så du kan nyde uden at skulle bekymre dig om ubehagelige gener efterfølgende.
Lad vibratoren forføre dig og den bløde silikone vil omfavne din krop og kærtegne den. Det er en følelse som man vil blive helt fænget af! Benytter man en god vandbaseret glidecreme sammen med vibratoren vil man opnå en helt fantastisk nydelse.

Med denne vibrator får du flere muligheder – helt præcist 10. Der er nemlig hele 10 forskellige vibrationshastigheder at eksperimentere med – og dette kan gøres alene eller sammen med en partner. Lader du din partner overtage styringen over sexmonsteret, vil i få en utrolig fræk oplevelse sammen, der med garanti vil føre jer begge til en verden fyldt med nydelse og begær.

Og det er ikke alt. For vibratoren kan bogstaveligttalt nydes overalt – også i badeværelset. Den er nemlig 100% vandtæt og kan klare en tur under bruseren. På et øjeblik vil det kedelige bad blive til et højdepunkt, som man vil glæde sig til hver dag og som altid vil slutte med det perfekte klimaks.

Takket være dens diskrete design vil den desuden også kunne tages med i håndtasken eller i kufferten uden at nogen vil stille spørgsmålstegn ved det. Derfor vil den være den perfekte rejsemakker hvis man ønsker et effektivt sexlegetøj, der kan holde en med selskab når man også er på ferie!

Med denne frækkert får du glæde af en længde på hele 12,5 cm og en diameter på 2 cm.

Yderligere information

Vægt 80 g
Størrelse 60 x 75 x 235 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.