Tilbud

SILICONE PLUG MY ASS EXTRA LARGE BUTTPLUG

Oplev den ekstremt ophidsende følelse af anal stimulation med denne store Plug My Ass Extra Large. Perfekt til den erfarne, som søger en udfordrende anal plug, med en dejlig fyldig form. Den store plug vil fylde dit anus og give dig en fantastisk orgasme. Den kraftfulde sugekop på enden af pluggen gør det muligt for dig at have hænderne fri og stimulere andre dele af din krop, samtidig med at du bruger pluggen.

Det anbefales, at man benytter en vandbaseret glidecreme sammen med denne plug for at optimere oplevelsen.

Plug My Ass Extra Large er fremstillet i medicinsk silikone og har en længde på 13,5 cm og en diameter på 6,5 cm.

317 Kr. 267 Kr.

Beskrivelse

Oplev den ekstremt ophidsende følelse af anal stimulation med denne store Plug My Ass Extra Large. Med sin kraftfulde sugekop forbliver denne plug spændende og krydrer oplevelsen for brugeren yderligere. Den gør det nemlig muligt, hvis man har lyst til ekstra sjove, sexede oplevelser, at indsætte pluggen på glatte overflader og kan derfor også bruges i alle dine yndlings sexpositioner. Perfekt til den erfarne, som søger en udfordrende anal plug, med en dejlig fyldig form.

Med plug my ass er der ikke sparet på kvaliteten. Den er nemlig lavet i lækker medicinsk silikone, som gør den utrolig blød og behagelig at bruge. Med sit velovervejet ergonomiske design vil den vække alle de følsomme, erogene zoner i din krop og derved forbedre din seksuelle tilfredstillelse.

Det anbefales, at der benyttes en vandbaseret anal glidecreme, for at opnå den bedste oplevelse.

Yderligere information

Vægt 370 g
Størrelse 90 x 90 x 205 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.