SILICONE LARGE Buttplug

Takket være Silicone Large Buttplug kan alle dine store drømmer om at få “ordnet bagdøren” godt og grundigt, opfyldes!

Den unikke form på buttpluggen sikrer, at penetrering er let som en leg, mens den lidt bredere ende sørger for at fylde anus godt og grundigt ud. Enden nederst på pluggen fungerer som en håndtag og sikrer, at legetøjet ikke løber nogle steder midt i akten. Det tilbyder desuden også maksimal, målrettet kontrol over legetøjet.

Oplev den lækre følelse af, at buttpluggen ændrer sig i tykkelsen, mens den langsomt bliver ført længere og længere op – en ophidsende følelse, der ikke kan sammenlignes med noget andet!

127 Kr.

Beskrivelse

Kan det ikke blive stort nok for dig, når du skal forkæle dig selv med fræk anal stimulation? Så er Silicone Large Buttplug lige noget for dig! Som navnet indikerer er den frække sag nemlig større end de fleste og vil derfor kunne fylde dig, præcis som du går og drømmer om. Nu kan du nyde følelsen af varierende udfyldning med Silicone Large Buttplug!

Lad dig forføre af buttpluggens indbydende og forførende bløde materiale, der sammen med en glidecreme, vil resultere i en himmelsk oplevelse – og eksplosive orgasmer!

Buttpluggen har en unik form, med en lidt smallere spids for nemmere penetrering, og en bund, der bliver bredere jo længere man fører den op i anus. Den varierende størrelse og udfyldning vil være enormt pirrende og frembringe en spænding – især hvis du deler legen med en partner og lader vedkommende føre den op. Sidst har buttpluggen en bred bund, der fungerer som et håndtag og sikrer, at man kan målrette sin stimulation, så den rammer alle de rigtige punkter. Håndtaget sikrer desuden også, at legetøjet ikke kommer for langt op, så du kan nyde den bekymringsfrit.

Yderligere information

Vægt 85 g
Størrelse 70 x 70 x 170 mm