SILICONE ANAL JUGGLING BALL

Silicone Anal Juggling Ball analkæde fra Toyz4Lovers vil med sine 29 cm og 10 perler, der vokser i størrelsen jo længere du fører analkæden op, sende dig til den syvende himmel af ren nydelse!

Analkæden er fremstillet i silikone af allerhøjeste kvalitet og er desuden ftalatfri. Brug analkæden sammen med en vandbaseret glidecreme.

Analkædens fulde længde er 29, mens perlernes størrelse strækker sig fra 0,6 cm til 2,2 cm.

127 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Silicone Anal Juggling Ball fra Toyz4Lovers er anal kæden til dig, der ønsker at opleve en utroligt pirrende og uimodståelig anal stimulation, der ikke kan sammenlignes med noget andet.

Diskret og stilren – men Anal Juggling Ball er ikke så uskyldig som den ser ud. Anal kæden består nemlig er en lang kæde, der er udstyret med 10 perler, der varierer i størrelsen og starter med en diameter på 0,6 cm og slutter med en diameter på 2,2 cm. Den varierende størrelse på perlerne gør anal stimulation ekstra pirrende og forførende. De frække perler vil nemlig kilde og stimulere de dybeste punkter af anus.

Anal kæden er udstyret med et fleksibelt “skaft” der for enden af anal kæden er udstyret med to huller, der fungerer som et håndtag. Håndtaget vil ikke kun sørge for, at analkæden bliver hvor den skal, den giver også mulighed for, at man kan give sig selv, eller sin partner en perfekt, målrettet stimulation, der vil ramme alle de foretrukne punkter, som man måtte have.

Håndtaget gør analkæden utrolig brugervenlig, sikker at bruge – og yderst velegnede til nybegyndere, der ønsker at udforske fantastisk anal stimulation.

Silicone Anal Juggling Ball fra Toyz4Lovers er fremstillet i premium silikone, der er ftalatfri. Brug analkæden sammen med en vandbaseret glidecreme for en himmelsk oplevelse.

Nyd analkædens 29 cm med bløde, kildende fornemmelser i de dybeste kroge af anus, som aldrig før!

Yderligere information

Vægt 80 g
Størrelse 67 x 75 x 235 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.