SILHOUETTE CANDY G-STRING Slik G-streng

Giv din partner en unik oplevelse for livet med Silhouette Candy G-string Slik G-Streng. Den søde g-streng vil forføre enhver der møder dens vej – og få dem til at hungre efter mere.

Slik G-strengen kan bruges privat til egen nydelse, sammen med en partner, eller kan foræres væk til et polterabend. Muligheden for sjov er uendelig!

67 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 5022782333959 Kategorier: ,

Beskrivelse

Silhouette Candy G-string Slik G-Streng er en sød og forførende trusse, der vil invitere din partner til at nyde en afslappet snack.

G-strengen udsmykker din krop med farvelige sukkerperler, der sikkert hurtigt vil blive knust af din partner. Den lækre snack og synet af din lige så lækre krop vil blot få vedkommende til at hungre efter mere!

Udnyt denne chic g-streng til dig selv privat, overrask din intetanende partner med en fræk oplevelse, eller forær den sexede, friske og sjove overraskelse til bruden under en polterabend. Mulighederne er mange!

Kombiner denne frække g-streng med silhouette candy bra slik bh, af samme design, for et frækt og lækkert sæt – der med garanti vil gøre din partner lækker sulten!

Yderligere information

Vægt 190 g
Størrelse 40 x 155 x 180 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.