SHUNGA MASSAGELYS MED JORDBÆRDUFT 30 ML

Kom i den helt rette, romantiske stemning med Shunga Massagelys med jordbærduft.

Massagelyset er fremstillet af 100% naturlige olier, der kæler for din krop. Lyset producerer en lunken olie, der vil gøre din krop varm helt ind til kernen, løsne op for de anspændte muskler og give dig en nydelse som aldrig før.
Derudover er olierne i lyset utroligt blødgørende og vil efterlade fløjlsblød og hydreret.

Lyset har en forførende duft af søde jordbær, der er blid og diskret, så den ikke forstyrrer det, som dine sanser bør fokusere på; nemlig den stimulering du modtager!

Det luksuriøse lys er nemt at hælde fra og der har en brænde tid på imponerende 40 timer, hvilket betyder, at du har 40 timers massage at se frem til!

87 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Shunga Massagelys med jordbærduft tager dig på en eksotisk, sensuel og yderst romantisk rejse sammen med din partner. På et splitsekund kan det nemlig skabe den helt rigtige stemning, der vil gøre jer begge helt vilde i varmen efter hinanden.

Nogle gange er det de små ting, der gør en utrolig stor forskel for sexlivet – en af disse er et massagelys. Ikke nok med, at det skaber en hyggelig og varm stemning på grund af selve lyset, så vil duftene vække sanserne i kroppen og få kroppen til at fokusere på alle indtryk og stimulering som den modtager. Tænder man et lys, vil man derfor føle at stimulationen virker mere intens, fordi kroppen er “varmet op” til at modtage den – prøv den, og se selv forskellen!

Dette smukke lys er lavet 100% af naturlige oiler og producerer en lunken olie, der vil varme kroppen og nærmest få musklerne til at smelte af behag. Takket være disse oiler, der er yderst blødgørende, vil din hud efterlades utrolig fløjlsblød og uimodståelig for enhver. Er din partner i nærheden, vil vedkommende simpelthen ikke kunne få fingrene fra dig!

Der er ikke noget værre, end at fumle med udstyret når man er i et begejstret humør – heldigvis skal du ikke bekymre dig om dette. For lyset er utrolig nemt at hælde fra, så du slipper for at have olie ud over det hele.

Når du køber dette lys, så køber du en luksus i lang tid – 40 timer, helt præcist. Det er nemlig lysets brænde tid, hvilket betyder 40 timer med ren forkælelse og nærvær sammen med personen i dit liv. Det kan man da ikke andet end at elske!

Lyset har en lækker duft af søde, sommerlige jordbær, men er blid og diskret, så det ikke distrahere fokusset; nemlig den lækre massage som du modtager!

Undgå kontakt med dit intimområde. Lyset er udelukkende til brug uden på kroppen. Lyset indeholder desuden duft og essentielle olier og kan derfor ikke spises.

Yderligere information

Vægt 65 g
Størrelse 65 x 65 x 25 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.