SEXY BATTERY BATTERIER A76. LR44. 3 STK.

Genopliv dit døde, udkørte sexlegetøj med Sexy Battery Batterier, der på et splitsekund vil gøre det utroligt kraftfuldt og kampklar, så du kan udleve dine vildeste, frækkeste erotiske drømme fuldt ud.

Batterierne tilbyder en konstant og kraftfuld præstation, som ingen andre batterier – og er skabt for at komplimentere dit yndlings sexlegetøj.

A76, LR44 – kært barn har mange, men uanset hvad, så vil effekten af disse batterier være stor.

De sexede batterier har en størrelse på 3,6 mm og en diameter på 7,9 mm og har desuden en spænding på 1,5V. Ved køb af en pakke får man 3 batterier, der vil redde den frække aften, uanset hvor og hvornår sexlegetøjet er tømt for energi.

27 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Takket være Sexy Battery Batterier kan du vække dit yndlings sexlegetøj op, der er blevet tømt for energi. På et splitsekund vil det forvandles til det kraftfulde sexlegetøj, fyldt med energi og kampgejst – som du i starten forelskede dig i.

A76, LR44- kært barn har mange navne, men uanset hvad du kalder dine “livreddere”, så vil effekten være præcis den samme.

Batteriernes indpakning er lige så sexet, som den oplevelse du vil få af at benytte dem i dit sexlegetøj.
Ønsker du dog ikke at lade det ligge fremme og lige frem reklamere med batteriernes formål, så kan du, takket være deres størrelse, nemt og hurtigt gemme dem væk når du har taget det du skal bruge. Batterierne har nemlig en størrelse på 3,6 mm og en diameter 7,9 mm og har desuden en spænding 1,5V.

Ved køb af en pakke får du 3 effektive batterier, der vil gøre en verden til forskel når de først får lov til at vække dit sexlegetøj og for alvor få gang i festen.

Udlev dine vildeste erotiske drømme med disse batterier og opnå en konstant præstation, der komplimentere alle fordelene fra dit sexlegetøj. Disse batterier er nemlig udelukkende skabt for din nydelses skyld!

Yderligere information

Vægt 10 g
Størrelse 100 x 80 x 5 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.