SENSILIGHT FUN FRAGRANCE PASSION FRUIT VANDBASERET GlLIDECREME 60 ML

Sensilight Fun Fragrance Passion Fruit vandbaseret glidecreme er til dig, der ønsker duften af sol og sommer, alt imens du forkæler dig selv, eller bliver forkælet af din partner. Nu kan i nyde den lækre duft af passionsfrugt under sengegymnastikken, hvilket vil føles præcis ligesom en romantisk rejse til en tropisk destination!

Glidecremen er dermatologisk, kropssikker og kan bruges sikkert sammen med et latex-kondom. Når legen er slut, skylles glidecremen nemt og hurtigt væk med en smule vand.

77 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Drømmer du dig langt væk fra Danmark, til syden, hvor der er sommer og sol og hvor regnen er en sjældenhed? Med Sensilight Fun Fragrance Passion Fruit vandbaseret glidecreme kan du komme et skridt tættere på drømmen. Den lækre duft af passionsfrugt vil nemlig lokke dig til et tropisk sted, der er fyldt med nydelse og masser af sjov!

Sensilight Fun Fragrance Passion Fruit er designet til intim-området. Glidecremen vil nemlig øge glideevnen på dine, eller din partners, fingre, dit yndlingssexlegetøj eller blot glide dig en fræk våd fornemmelse på et af kroppens mest følsomme områder. Da denne glidecreme er vandbaseret vil den kunne passe til alt dit sexlegetøj derhjemme – og du behøver derfor ikke længere at lede efter din drømme glidecreme, der kan bruges til alt!

Glidecremen er dermatologisk testet og kropssikker, så du kan nyde uden at skulle bekymre dig om allergiske reaktioner eller andre gener. Den er desuden sikker at bruge sammen med latex-kondomer.

Glidecremen er nem at skylle væk efter legen er slut. Dette gøres hurtigt og nemt med en smule vand.

Yderligere information

Vægt 75 g
Størrelse 31 x 31 x 126 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.