SCREAMING O BATTERIER AG13. LR44 6 STK.

Screaming O-Batterier genopliver dit yndlings sexlegetøj og sørger for, at du får glæde af al dets kraft, så du altid kan opleve ultimativ nydelse.

Med i pakken får du 6 stk. batterier, der er i en smart og praktisk indpakning, der gør det nemt at proppe dem ind i håndtasken, lommen eller i natbordskuffen – så du altid er sikret, uanset hvor og hvornår energien på dit produkt bliver tømt.

Den praktiske indpakning holder dem desuden organiseret, så du har overblik over hvor mange der er tilbage.

37 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Screaming O-Batterier AG13 sørger for at du altid har enorm kraft mellem dine fingre, når du sidder med dit yndlings sexlegetøj og skal forkæle dig selv eller din partner.

Takket være de mobile og belejlige pakker, der afløser dit sexlegetøjs trætte og udkørte batterier, kan dit sexlegetøj blive genoplivet hvor som helst og når som helst. Disse batterier kan du altid have med i lommen, hvis lysten pludseligt skulle opstå – og sikrer at legen ikke slutter brat.

Sættet inkluderer nok “livreddere” til at kunne hjælpe dit yndlings sexlegetøj når en nødsituation skulle opstå. Batterierne sørger for at give produktet den fulde energi, så du altid kan få maksimal nydelse ud af det.

Batterierne er perfekt pakket til snildt at kunne passe i din taske, lomme, natbord, eller natbordsskuffen. Pakken vil holde alting på plads og organiseret, så du altid har overblik over hvor mange batterier der er tilbage. Køb en pakke til dine elskede produkter og du vil aldrig have brug for en midnats batteri-køb igen!

Batterierne er ikke kræsne; de redder ethvert sexlegetøj, der lader dem, og skal nok for alvor sætte gang i festen!

Yderligere information

Vægt 20 g
Størrelse 70 x 60 x 5 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.